flag NL
Partners

Circuit Zandvoort en MASCOT® WORKWEAR zetten succesvolle samenwerking voort

Gepubliceerd op 29 september 2023

Circuit Zandvoort en MASCOT® WORKWEAR zijn verheugd om de verlenging en upgrade van hun partnerschap aan te kondigen, dat zich uitstrekt tot ten minste 2025. Wat begon als een leveranciersrelatie is uitgegroeid tot een nauwe samenwerking waarbij MASCOT® WORKWEAR niet alleen functionele en representatieve werkkleding levert, maar ook als volwaardige partner betrokken is bij tal van evenementen en activiteiten op het circuit.

Sinds de initiële samenwerking in 2019 heeft MASCOT® WORKWEAR bewezen meer dan alleen een leverancier te zijn. Met de verlenging van het partnerschap zullen medewerkers van Circuit Zandvoort niet alleen tijdens grote evenementen zoals races in de iconische kleding van MASCOT® WORKWEAR verschijnen, maar gedurende het hele jaar. Dit omvat niet alleen de spannende raceweekenden, maar ook tijdens track days en zakelijke evenementen, waarbij de representatieve en functionele kleding van MASCOT® WORKWEAR een professionele uitstraling garandeert.

Een hoogtepunt van het afgelopen jaar was de onthulling van de nieuwe MASCOT® CUSTOMIZED-collectie tijdens een exclusief evenement op het Circuit Zandvoort. De Dutch Grand Prix Lounge en de Founders Lounge werden omgetoverd tot een adembenemende showroom en flagshipstore, waarin de nieuwste kledinglijnen werden gepresenteerd aan een select gezelschap. Dit evenement benadrukte niet alleen de kracht van het partnerschap, maar ook de synergie tussen de hoogwaardige prestaties van Circuit Zandvoort en de compromisloze kwaliteit van MASCOT® WORKWEAR.


"We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met MASCOT® WORKWEAR voort te zetten en naar een hoger niveau te tillen," aldus David Kasten, Head of Commerce van Circuit Zandvoort. "Het partnerschap gaat nu verder dan puur functionele kledingvoorziening. MASCOT® WORKWEAR is een integraal onderdeel geworden van onze cultuur, en we zijn enthousiast om samen te werken aan nog meer succesvolle evenementen en activiteiten."

MASCOT® WORKWEAR deelt in dit enthousiasme. "Ons partnerschap met Circuit Zandvoort is voor ons meer dan alleen een zakelijke overeenkomst," zei Danny Bonn, Market Director Benelux van MASCOT® WORKWEAR. "Het is een kans om onze betrokkenheid bij kwaliteit, prestaties en teamwork te benadrukken. We kijken ernaar uit om de komende jaren samen te werken en het Circuit Zandvoort-team te ondersteunen in al hun inspanningen."

De verlenging en upgrade van het partnerschap tussen Circuit Zandvoort en MASCOT® WORKWEAR zijn een bevestiging van hun gezamenlijke toewijding aan uitmuntendheid en succes. Beide partijen zien uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking en naar het creëren van nog meer onvergetelijke momenten op en naast het circuit.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners