flag NL
Events

De Historic Grand Prix is terug op 21, 22 en 23 juni 2024

Gepubliceerd op 20 december 2023

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni 2024 staat Circuit Zandvoort opnieuw in het teken van de Historic Grand Prix. Bucket-list materiaal voor alle autosportliefhebbers, coureurs of eventbezoekers. En jij kunt er komend jaar bij zijn, want de ticketverkoop is vanaf vandaag gestart!

EARLY BIRD TICKETS

Om dit te vieren kan jij tot en met 31 januari jouw tickets kopen met €5,- korting. Een ontzettend leuk cadeautje voor onder de kerstboom, al zeggen we het zelf! Gebruik de code EARLY5 bij het afrekenen van jouw bestelling in de ticketshop.*

*Let op: de kortingscode is alleen te gebruiken voor reguliere tickets (vrijdag, zaterdag of passe partout) en smokey goodness tickets en geldt dus niet voor kids tickets of parking tickets!

A world to discover, a day to remember.

Reis met ons mee terug in de tijd en dompel je onder in alles waar de autosport om draait. Met een spannend raceprogramma, historische auto's van over de hele wereld en een kans om legendes uit het verleden te ontmoeten, kan je ook dit jaar het evenement niet missen!

The boys are back in town!


We verwelkomen tijdens de Historic Grand Prix een mix van de beste internationale, historische raceklassen. Bereid je voor op een dag vol spektakel met onder andere de Masters Racing Legends, de Historic Formula 2 en en een stevig aantal ‘touringcars’ en GT’s!

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners