flag NL
Events

De veelzijdige mogelijkheden op Circuit Zandvoort

Gepubliceerd op 20 september 2023

Circuit Zandvoort, gelegen in het prachtige Zandvoort aan Zee, is niet alleen de plek waar raceliefhebbers samenkomen voor spectaculaire autosportevenementen, maar ook de ideale locatie voor zakelijke evenementen. Met een breed scala aan ruimtes en faciliteiten, professionele ondersteuning en de mogelijkheid om het circuit zelf te betrekken, biedt deze locatie alles wat je nodig hebt om jouw zakelijke evenement tot een succes te maken. Graag laten we je kennismaken met enkele paradepaardjes van deze veelzijdige locatie

RED BULL LOUNGE EN DE BOARDROOM

De Red Bull Lounge is een stijlvolle en inspirerende ruimte voor vergaderingen met een capaciteit tot vijftig personen. De moderne faciliteiten en prachtige vergezichten over het circuit zorgen voor een unieke vergaderervaring. De Boardroom is een elegante moderne ruimte waar maximaal twaalf personen in alle rust kunnen vergaderen en is tevens uitgerust als studio voor de beste kwaliteit opnames en uitzendingen. Beide ruimtes zijn uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur en professionele ondersteuning om jouw vergadering vlekkeloos te laten verlopen.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0009 6

CHAMPIONS LOUNGE, FOUNDERS LOUNGE EN DUTCH GRAND LOUNGE

Voor de wat grotere zakelijke evenementen zoals congressen, seminars en bedrijfsfeesten vanaf 75 personen biedt Circuit Zandvoort diverse sfeervolle lounges. De Dutch Grand Prix Lounge is een volledig uitgeruste strandtent in het hart van het circuit met een capaciteit tot 300 personen. Deze lounge biedt een adembenemend uitzicht op de baan. De Founders Lounge, geschikt voor evenementen tot 400 personen, biedt een combinatie van stijl en comfort en een veertig meter lange glazen pui op vijf meter langs de baan waar de raceauto’s voorbijschieten. Beide ruimtes kunnen samen worden gebruikt voor bijvoorbeeld een plenaire sessie. Het nieuwste paradepaardje is de Champions Lounge voor maximaal 900 gasten. Deze ruimte is gelegen boven de beroemde Arie Luyendijkbocht en biedt een ongeëvenaard uitzicht over het hele circuit. Deze lounge telt maar liefst twee verdiepingen, inclusief verhoogd plafond en een balkon.

Terras dutch grand prix lounge 2

UNIEKE ERVARINGEN OP HET CIRCUIT

Wat Circuit Zandvoort echt onderscheidt, is de mogelijkheid om het circuit zelf bij je zakelijke evenement te betrekken. Denk aan product lanceringen met zicht op het rechte stuk, teambuildingactiviteiten op de paddock of in een pitbox of zelfs een race-ervaring voor jouw gasten op de baan of in SIM race center Racesquare. Het circuit biedt een scala aan mogelijkheden om jouw evenement onvergetelijk te maken. Kortom, of het nu gaat om een intieme vergadering of een grootschalig bedrijfsfeest, Circuit Zandvoort heeft voor elk wat wils.

Bron: Meetingmagazine.nl

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners