flag NL
Partners

Intersettle en CM.com Circuit Zandvoort verlengen samenwerking tot en met 2026

Gepubliceerd op 29 juni 2023

Tijdens de Historic Grand Prix hebben beide partijen handtekeningen gezet om de vernieuwde samenwerking vast te leggen. Deze samenwerking tussen Intersettle en het circuit bestaat al vele jaren en zal minimaal de komende drie jaar worden voortgezet. Intersettle blijft de officiële leverancier van tijdelijke accommodaties en speelt een belangrijke rol tijdens grote publieksevenementen zoals de Historic Grand Prix, DTM Zandvoort, Zandvoort Circuit Run en de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Intersettle wordt extra zichtbaar op het circuit middels boarding in de beroemde Tarzanbocht, waardoor ze een prominent onderdeel zijn van de evenementen.

IMG 6283

Dankzij de hernieuwde samenwerking beschikt het terras van de Dutch Grand Prix Lounge nu permanent over een oranje stretchtent, die extra capaciteit en mogelijkheden biedt voor de zakelijke markt. Dit draagt bij aan de zakelijke hospitality tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en de sfeer tijdens zakelijke evenementen die in de slipstream evenementen organiseren in deze lounge.

Intersettle is een bedrijf uit de directe regio (Beverwijk) en staat bekend om zijn kwalitatieve, veilige, professionele en representatieve tijdelijke accommodaties. “Ze zijn altijd beschikbaar om te adviseren en te ontzorgen. Dat schept vertrouwen naar de toekomst om op het circuit de kwaliteit van accommodatie tijdens evenementen te waarborgen.” Aldus David Kasten, Head of Commerce.

Wouter Zick, Algemeen Directeur Intersettle: “We zijn blij met de verlenging van de samenwerking, het circuit is een iconische locatie waar we graag een bijdrage leveren. Met de uitbreiding van de zakelijke activiteiten zijn we ervan overtuigd dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren”.

IMG 6323
646 A2141
IMG 5772
IMG 6274
IMG 5770
IMG 5768

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners