flag NL
Partners

Isuzu Official Rescue Car Partner Circuit Zandvoort

Gepubliceerd op 2 juli 2024

Als de nieuwe Official Rescue Car partner van het circuit, zal Isuzu een belangrijke rol spelen tijdens al onze circuitdagen. De Marshalls zullen gebruik gaan maken van vijf Isuzu D-Max voertuigen, die gebruikt worden voor het handhaven van de veiligheid op het circuit. 

Isuzu, als onderdeel van Astara – in Nederland ook de importeur van automerken als KGM (voorheen Ssangyong) en Seres – heeft al eerder persintroducties op het circuit gehouden. We zijn verheugd om hun expertise en toewijding nu ook in deze nieuwe hoedanigheid te mogen verwelkomen. Naast de praktische inzetbaarheid, zal Isuzu ook prominente exposure krijgen op de rescue auto's zelf, alsook op strategische locaties zoals de Tarzanbocht en de pitwall. 

 

Isuzu partnership
Vlnr: David Kasten (Circuit Zandvoort), Thomas Apeldoorn (Astara), Lou Jedeloo (Astara), Erik Weijers (Circuit Zandvoort)

"Wij zijn zeer verheugd om deze samenwerking met Circuit Zandvoort aan te gaan. Onze Isuzu D-Max voertuigen zijn bij uitstek geschikt voor de zware omstandigheden op het circuit en zijn trots dat de D-Max als bewezen solide en zeer betrouwbare partner een integraal onderdeel wordt van het veiligheidsplan van het Circuit Zandvoort." Aldus Lou Jedeloo, Managing Director Isuzu Western Europe. 

Erik Weijers, Chief Sporting Officer Circuit Zandvoort vult aan: "De veiligheid van onze coureurs en bezoekers staat altijd voorop. De samenwerking met Isuzu als onze nieuwe Official Rescue Car partner versterkt onze inzet om de hoogste veiligheidsnormen te handhaven. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners