flag NL
Events

Kijk achter de schermen van het circuit tijdens de Winter Track Walk

Gepubliceerd op 16 februari 2024

Dit jaar bestaat Circuit Zandvoort 75 jaar, een icoon in de wereld van de autosport, we vieren de rijke geschiedenis en de evolutie van deze legendarische racebaan. Tegelijkertijd hebben de recente doorontwikkeling en modernisering van het circuit, met onder andere de terugkeer van de Formula 1, een nieuwe doorontwikkeling ingeluid.

Het circuit opent de deuren voor een heuse trackwalk. Maak een gezellige winterwandeling over de baan en kijk tegelijkertijd hoe de verbouwing van het pitgebouw vordert.

Van de uitdagende Tarzanbocht tot de befaamde Scheivlak, deze iconische bochten hebben generaties van coureurs getest. Je voelt het nu zelf als je erop staat.

Sluit de voorjaarsvakantie op zondag 25 februari in stijl af. Niet alleen de baan is open, maar sim race center Racesquare is geopend en heeft een speciale kennismakingsaanbieding. Omdat Racecafé Mickeys nog verbouwd wordt, is worden er pitboxen ingericht als pop-up café voor een hapje en een drankje. Kom met je kinderen, kleinkinderen vader, moeder, buren of vrienden.

Er zijn 7500 tickets beschikbaar.

Hier zijn enkele belangrijke punten die je van tevoren moet weten:

- Gelieve op de baan te blijven en niet de grindbakken te betreden.
- Fietsen, stepjes en skateboards zijn niet toegestaan op de baan.
- Rolstoelen en kinderwagens zijn wel toegestaan.
- Honden zijn niet toegestaan op het terrein.
- Het is niet toegestaan om eten en drinken op de baan te nuttigen.

We willen ervoor zorgen dat iedereen een veilige en plezierige ervaring heeft tijdens de Winter Track Walk. Daarom vragen we vriendelijk om deze regels te respecteren.

De baan is open vanaf 13:00 uur en de laatste bezoekers worden om 15:45 uur toegelaten.

Vergeet niet om een bezoek te brengen aan onze pitboxen, die zijn omgebouwd tot een pop-up café waar u kunt genieten van koude en warme dranken, evenals een snack.

Gebruik voor navigatie ons adres: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2024 KP, Zandvoort. Van de hoofdingang wordt je naar juist parkeerplaats begeleid. Parkeerkaarten zijn ter plekke verkrijgbaar.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners