flag NL
Partners

KLM Engineering & Maintenance partner Historic Grand Prix Zandvoort 2024

Gepubliceerd op 28 mei 2024

Met groot genoegen kondigen wij aan dat KLM Engineering & Maintenance als officiële Event Exposure partner zal deelnemen aan de Historic Grand Prix Zandvoort 2024. Deze samenwerking brengt de wereld van autosport en luchtvaarttechniek samen, waarbij veiligheid, precisie en vakmanschap centraal staan.

KLM Partner post

KLM E&M, bekend om hun expertise in vliegtuig- en motoronderhoud van eigen vliegtuigen, motoren en componenten maar ook die van zo'n 200 klanten wereldwijd.  zal aanwezig zijn met een indrukwekkende presentatie die de technische kant van hun werk in de schijnwerpers zet. Het hoogtepunt van hun aanwezigheid is een grote vliegtuigmotor die ter plekke wordt tentoongesteld. Bezoekers krijgen de unieke kans om deze motor van dichtbij te bekijken en meer te leren over het complexe werk van de vliegtuigmotormonteurs en ander technisch personeel van KLM.

De aanwezigheid van KLM E&M op de Historic Grand Prix benadrukt de parallellen tussen autosport en luchtvaarttechniek. Net als in de autosport draait het bij KLM E&M om veiligheid, precisie en teamwork. Beide werelden vereisen een diepgaande kennis van technologie en een voortdurende toewijding aan veiligheid en prestaties.

Tijdens het evenement zullen er diverse activiteiten en demonstraties plaatsvinden. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan interactieve sessies, waar de technici van KLM E&M uitleg geven over hun dagelijkse werkzaamheden en de uitdagingen waarmee zij te maken krijgen. Daarnaast zijn er speciale presentaties waarin het carrièreperspectief bij KLM E&M wordt belicht, met als doel het inspireren van toekomstige monteurs en engineers.

“We zijn verheugd om KLM E&M te verwelkomen bij de Historic Grand Prix Zandvoort 2024,” zegt David Kasten, Head of Commerce van Circuit Zandvoort. “De overeenkomsten tussen autosport en luchtvaarttechniek zijn fascinerend en we kijken ernaar uit om onze bezoekers te laten zien hoe KLM excelleert in hun vakgebied.”

‘Als je het over werken bij KLM hebt, denken mensen vooral aan piloten en stewardessen, niet aan onderhoudspersoneel. Daar willen we graag verandering in brengen, want we kunnen nieuwe aanwas gebruiken.’ Stefanie Boers, programmamanager Sourcing KLM E&M.

Kom naar de Historic Grand Prix Zandvoort 2024 en ontdek de wereld van snelheid en techniek door de ogen van KLM E&M. Dit is een unieke kans om de verbinding tussen autosport en luchtvaart te ervaren en meer te leren over de spannende carrièremogelijkheden bij een van de meest vooraanstaande luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners