flag NL
Partners

Sanitair in de startblokken: Circuit Zandvoort verwelkomt nieuwe Partner Geberit

Gepubliceerd op 4 oktober 2023

Circuit Zandvoort en Geberit hebben zich verenigd in een frisse samenwerking. Geberit, een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van sanitaire oplossingen, wordt de official sanitary partner van Circuit Zandvoort in een meerjarige overeenkomst.

Deze samenwerking omvat onder andere de upgrade van sanitaire voorzieningen op de VIP-galerij, speciaal ontworpen om de zakelijke markt te bedienen. Circuit Zandvoort en Geberit begrijpen het belang van comfort en kwaliteit, vooral voor zakelijke gasten, en streven ernaar om een eersteklas ervaring te bieden.

Een van de uitgangspunten van deze samenwerking is de introductie van de Geberit AquaClean SELA douchewc. Dit geavanceerde sanitairsysteem combineert elegantie en innovatie, waardoor bezoekers van Circuit Zandvoort kunnen genieten van een ongeëvenaarde en verfrissende toiletervaring. Deze geavanceerde douchewc biedt niet alleen optimaal comfort, maar ook hygiëne van topklasse met zijn ingebouwde reinigingsfuncties.

DKF30015
DKF30017
DKF30019
DKF30012
DKF30007

Geberit wordt tevens de 'preferred supplier' voor (nieuw)bouwprojecten op het circuit. Eén van de eerste voorbeelden hiervan zijn de sanitaire voorzieningen in de nieuwe Champions Lounge, die tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in gebruik is genomen. Op beide verdiepingen van hospitalitygebouw werden nieuwe comfortabele toiletgroepen geïnstalleerd. Daarnaast wordt er gewerkt aan de uitbreiding van het nieuwe pitcomplex en de vernieuwbouw van Bernies Bar & Kitchen en Cafe Mickey's. Geberit zal zijn expertise en hoogwaardige sanitaire oplossingen inzetten om deze projecten naar een hoger niveau te tillen en de bezoekers van het circuit een unieke en comfortabele ervaring te bieden op het gebied van functionaliteit en design.

“Van nu af aan staat er een nieuwe standaard voor hygiëne, comfort en duurzaamheid in de sanitaire faciliteiten van het circuit. Circuit Zandvoort streeft naar niets minder dan de beste voorzieningen voor hun bezoekers, en Geberit is trots om hieraan bij te dragen.” Aldus Menno Portengen, Algemeen Directeur Geberit Nederland.

“Samen streven we naar een uitzonderlijke beleving voor bezoekers en zakelijke partners op het circuit. Uitstekende sanitaire voorzieningen mogen hierin niet ontbreken.” vult David Kasten, Head of Commerce van Circuit Zandvoort aan.

DKF30604 2
David Kasten, Head of Commerce Circuit Zandvoort en Robin van den Brink, Concept Manager Geberit AquaClean

Circuit Zandvoort en Geberit kijken uit naar een succesvolle samenwerking. Met innovatieve sanitaire voorzieningen en hoogwaardige oplossingen voor toiletcomfort, streven beide partijen naar een ongeëvenaarde gastervaring voor alle bezoekers.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners