flag NL
Partners

Schoonmaakbedrijf Effektief wordt officiële schoonmaakpartner van Circuit Zandvoort

Gepubliceerd op 1 mei 2024

Circuit Zandvoort heeft vandaag aangekondigd dat Schoonmaakbedrijf Effektief hun officiële schoonmaakpartner wordt voor de komende drie jaar. Dit partnership markeert een belangrijke stap in het streven van het circuit naar efficiëntie in hun operationele activiteiten en optimalisatie van afvalscheiding.

David Kasten, head of commerce van Circuit Zandvoort, benadrukte het belang van deze samenwerking, door te zeggen: "We zijn verheugd om Effektief te verwelkomen als onze officiële schoonmaakpartner. Hun expertise en toewijding aan kwaliteit zullen bijdragen aan het behouden van de hoogste standaarden van hygiëne en netheid op ons circuit."

De heer Patrick Reinders, directeur-aandeelhouder van Effektief, deelde zijn enthousiasme over het partnership: "Het is een eer om samen te werken met Circuit Zandvoort. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een schone en veilige omgeving voor zowel bezoekers als medewerkers van het circuit."

20240422 114658
Op de foto VLNR: David Kasten (Circuit Zandvoort), Patrick Reinders (Effektief Schoonmaakbedrijf), Bas Schoonderwoert (Effektief), Redouane el Maimouni (Effektief Schoonmaakbedrijf), Aad Meijer (Circuit Zandvoort).

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners