flag NL
Partners

Verlenging Samenwerking Circuit Zandvoort en Witte Kruis Evenementenzorg

Gepubliceerd op 11 maart 2024

Circuit Zandvoort en Witte Kruis Evenementenzorg hebben aangekondigd dat ze hun samenwerking zullen voortzetten voor een periode van minimaal 3 jaar. Witte Kruis Evenementenzorg, een gerenommeerde medische dienstverlener, zal blijven zorgen voor professionele medische ondersteuning tijdens nationale en internationale autosportevenementen, trackdays, en diverse andere sportevenementen.

Deze verlenging benadrukt het vertrouwen van Circuit Zandvoort in Witte Kruis Evenementenzorg als partner die in staat is om hoogwaardige medische diensten te leveren bij al hun evenementen. De flexibiliteit en stabiliteit van Witte Kruis zijn van grote waarde voor het circuit en deelnemers aan de evenementen.

Onder de overeenkomst zal Witte Kruis Evenementenzorg een breed scala aan medische professionals leveren, waaronder gekwalificeerde ambulancechauffeurs, ambulanceverpleegkundigen en gekwalificeerde artsen. Deze medische teams zullen cruciale rollen vervullen, variërend van het bieden van medische hulp ter plaatse, Exctrication, tot het bemensen van de Medical Car.


IMG 0869
Officiële ondertekening: Robert van Overdijk, directeur van Circuit Zandvoort en Marcel van Pijkeren, commercieel directeur van Witte Kruis

Robert van Overdijk, directeur van Circuit Zandvoort: "De veiligheid van onze deelnemers en toeschouwers staat voorop bij al onze evenementen. Witte Kruis Evenementenzorg heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die voldoet aan de hoogste normen van medische zorg. We zijn verheugd om onze samenwerking voort te zetten en kijken uit naar nog vele succesvolle evenementen samen."

Witte Kruis Evenementenzorg is eveneens verheugd over de voortzetting van de samenwerking. Marcel van Pijkeren, commercieel directeur van Witte Kruis, verklaarde: "We zijn trots om onze samenwerking met Circuit Zandvoort te verlengen en om bij te dragen aan de veiligheid op het circuit. Onze teams staan klaar om hoogwaardige medische zorg te bieden bij alle evenementen, en we kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan het succes van Circuit Zandvoort."

Met de verlenging van deze samenwerking kunnen deelnemers en toeschouwers van evenementen op Circuit Zandvoort blijven rekenen op de deskundige medische ondersteuning van Witte Kruis Evenementenzorg, wat bijdraagt aan een veilige en plezierige ervaring voor alle betrokkenen.

Meer informatie zie: www.evenementenzorg.nl

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners