flag NL
Algemeen

Bernies Bar & Kitchen uitgebreid en vernieuwd met behoud van karakter

Gepubliceerd op 26 februari 2024

In de slipstream van de uitbreiding van het pitgebouw, waar 6 nieuwe pitboxen worden aangelegd en het pitgebouw wordt uitgebreid, wordt ook Bernies Bar & Kitchen uitgebreid, waarmee het iconische restaurant ruim 3 keer zo groot wordt.

Hoewel het gedeelte met de bar en een sfeervolle wand met nostalgische race-uitstraling en een echte houtkachel behouden blijft, wordt het restaurant aanzienlijk ruimer. Een nieuwe grote ruimte biedt plaats aan maar liefst 250 personen plenair, waardoor Bernies de perfecte locatie wordt voor evenementen en bijeenkomsten.

Bernies Bar 1
Artist Impressions
Bernies Bar 2
Artist Impressions

Dakterras met Adembenemend Uitzicht

Een van de meest opvallende kenmerken van de uitbreiding is het prachtige dakterras dat wordt aangelegd. Met een adembenemend uitzicht over de pitstraat, de Tarzanbocht en de duinen, wordt het dakterras een ideale plek om te genieten van de sfeer van het circuit. In de lente, zomer en nazomer kunnen gasten hier genieten van de buitenlucht en de unieke ambiance van Circuit Zandvoort.

Bernies Bar 4
Artist Impressions
Bernies Bar 5
Artist Impressions

Behoud van Nostalgische Elementen

Ondanks de grootschalige veranderingen blijft een deel van het oude restaurant behouden. Het gedeelte met de bar behoudt zijn charme met de nostalgische race-uitstraling en de authentieke houtkachel. Deze behouden elementen zorgen voor een naadloze overgang tussen het vertrouwde en het vernieuwde Bernies.

Met deze indrukwekkende verbouwing en uitbreiding positioneert Bernies Bar & Kitchen zich als dé hotspot op Circuit Zandvoort. Of het nu gaat om zakelijke evenementen, bijeenkomsten of gewoon genieten van een heerlijke maaltijd met een uniek uitzicht, Bernies biedt een ongeëvenaarde ervaring voor racefans en fijnproevers. Bernies Bar & Kitchen zal niet als openbaar restaurant worden ingezet, maar is geopend tijdens evenement voor openbare of besloten partijen en zal besloten worden verhuurd voor zakelijke evenementen.

Bernies Bar 6
Artist Impressions
Bernies Bar 7
Artist Impressions

Pitboxen als Jaarrond Hospitality Ruimtes

Een van de aanleidingen voor de uitbreiding van Bernies Bar & Kitchen is de aanleg van 6 nieuwe pitboxen. Het gebouw waarin deze nieuwe pitboxen zullen worden gehuisvest, wordt omgevormd en uitgebreid tot een multifunctionele ruimte die jaarrond wordt benut voor verschillende doeleinden.

Terwijl het tijdens de Dutch Grand Prix fungeert als een reeks van zes ultramoderne pitboxen, zal het gedurende de rest van het jaar kansen bieden voor een unieke en exclusieve ervaringen voor de zakelijke markt. Waar 650 gasten van bijvoorbeeld congressen, seminars en bedrijfsfeesten kunnen genieten van een spectaculair uitzicht op de pitstraat en de raceactiviteiten.

Pitgebouw Bernies Restaraunt 1
Artist Impressions
Bernies Event 1
Artist Impressions

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners