flag NL
Events

Vredestein Cycling Zandvoort, 10 juni, doe mee!

Gepubliceerd op 3 maart 2023

Ook in 2023 staat Vredestein Cycling Zandvoort weer op het programma, namelijk op 10 juni. De inschrijvingen voor de 8 en 4 uursrace, waaraan je solo of als estafetteteam/duo kunt meedoen, zijn inmiddels geopend en er staan die dag ook nog andere leuke fietsactiviteiten op CM.Com Circuit Zandvoort op het programma. Voor jong en oud wordt 10 juni zo een dag vol fietsplezier!

145 A1933
145 A2540
145 A3052
145 A2476
145 A5150
145 A3211
145 A2939
145 A2779 v2

De 8 uursrace

De 8 uursrace is een ideale wedstrijd om met een groep vrienden, collega’s of familieleden aan mee te doen. Als solist is de uitdaging in 8 uren zoveel mogelijk afstand af te leggen. Doe je mee als duo of als team dan is continu één persoon in de baan en wissel je elkaar af door de bidon met transponder als "estafettestokje" aan elkaar over te dragen. Tussen het rijden door vermaak je je door je teamgenoten aan te moedigen, te socializen en goed te eten en te drinken zodat je weer vol energie het "estafettestokje" kunt overnemen voor je volgende stint. Er komen teams van diverse niveau's in actie. Het ene team gaat wat meer voor de eer, en het andere team wat meer voor de sfeer.

Binnen de 8 uursrace zijn er de volgende klassementen:

  • Solo (extra damesklassement bij minimaal 10 dames solisten)
  • Duo (extra damesklassement bij minimaal 10 dames duo’s)
  • Teams tot 4 personen (extra damesklassement bij minimaal 10 damesteams)
  • Businessteams (tot 4 personen)

De 4 uursrace

Vind je 8 uur nét te lang? Dan er is ook de 4 uursrace!
Ook hier gaan wielervrienden, collega’s of familieleden in estafettevorm 4 uur lang koersen over het circuit. Ook voor solisten is het een mooie uitdaging om het maximale uit deze race te halen en een zo groot mogelijke afstand neer te zetten. De 4 uursrace kent de volgende klassementen:

  • Solo (extra damesklassement bij minimaal 10 dames solisten)
  • Duo (extra damesklassement bij minimaal 10 dames duo’s)
  • Teams tot en met 4 personen (extra damesklassement bij minimaal 10 damesteams)

Businessteams

Als businessteam wordt je volledig in de watten gelegd met een compleet arrangement met hapjes, drankjes en accommodatie. Nadat je jouw rondes hebt gefietst, kun je dus lekker ontspannen in een pit- of VIPbox met het team! Het is een geweldige gelegenheid tot teambuiling door elkaar aan te moedigen en te steunen tijdens deze sportieve uitdaging. Meer info over het bedrijfsarrangement? Neem een kijkje op de website of stuur een mail naar info@cyclingzandvoort.nl

Jumbo-Visma Ready2Race Dikke Banden Race

Nieuw dit jaar in het programma is de Jumbo-Visma Ready2Race Dikke Banden Race. Een "race" voor de jongste jeugd (2 t/m 12 jaar) die kennis willen maken met de wielersport. Kinderen kunnen gratis meedoen op hun eigen fiets en er is ook materiaal beschikbaar. Dat is nog eens leuk en laagdrempelig kennismaken met de mooiste sport die er is!

Veel te beleven: Gravel en gratis ronde voor iedereen!

Naast bovengenoemde onderdelen zijn er ook spectaculaire wedstrijden van de NL Gravel Series. De deelnemers starten op het asfalt, maar vervolgen dan al snel hun wedstrijd op de gravelpaden rondom het circuit van Zandvoort.

Fans en familie die meekomen kunnen ook zelf op het circuit fietsen! Voor de start van de 4- en 8 uursrace kunnen zij gratis een rondje doen. Dat kan ook op een gewone fiets en kinderen mogen mee. Let op: het circuit kent een paar pittige klimmetjes!

Voor familie, fans en collega’s die niet zelf fietsen, is de toegang gratis. Zo kun je spontaan langskomen om je favoriete team aan te moedigen, eventueel leuk te combineren met een bezoek aan Zandvoort en het strand.

Programma 10 juni 2023
09:15: Jumbo-Visma Ready2Race Dikke Banden Race
10:15: NL Gravel Series
10:16: Bewonersronde
11:00: Start 8 uurs race
11:00: Start 4 uurs race
15:00: Finish 4 uurs race
19:00: Finish 8 uurs race

Meer informatie vindt je op www.cyclingzandvoort.nl. Hier kun je ook inschrijven. Heb je vragen? Mail dan naar info@cyclingzandvoort.nl

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners