flag NL
Events

Vredestein Cycling Zandvoort keer terug naar het circuit

Gepubliceerd op 14 mei 2022

Op 11 en 12 juni vindt Vredestein Cycling Zandvoort plaats, hét weekend vol fietsplezier voor recreanten en toppers. Start met je vrienden of collega’s in estafettevorm in de 24 uursrace. Wissel elkaar af: Fietsen, eten, slapen, fietsen et cetera. Koers zo een etmaal lang, ook de nacht door met verlichting op de fiets!

Er ontstaan verschillende peletons, jouw tempo is daar ook bij. Kampeer in je camper, caravan of tent op het paddock waar normaal de raceteams staan. Of huur één van de pitboxen waar in september de Formule 1 teams weer zijn. Ook kun je met een bedrijfsteam meedoen, en een echte VIP box met volledig verzorgde catering boeken.

Vredestein Cycling Zandvoort CM.com Circuit Zandvoort

Ook 6 en 3 uursrace

Is een 24 uurrace je net te gortig, dan zijn er ook een 3 uurs en 6 uursrace op zaterdag 11 juni. Deze wedstrijden kun je ook rijden in teamverband of als solist.

Toegang is gratis. De races starten zaterdag 11 juni om vier uur in de middag. Drie kwartier daarvoor kan iedereen die dat leuk vindt, dus familie, aanhang, gezinnen met kinderen uit de regio kosteloos een ronde over het circuit fietsen.

Ga voor meer informatie en in te schrijven naar www.cyclingzandvoort.nl

Vredestein Cycling Zandvoort CM.com Circuit Zandvoort

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners