flag NL

Finder

Official Partner

Finder is specialist in relaistechniek, met een wereldwijd aanbod van circa 14.500 verschillende producten. Het Italiaanse merk concentreert zijn productie- en logistieke faciliteiten in West-Europa, met het hoofdkantoor in Italië. Dankzij de internationale visie levert het bedrijf oplossingen voor de woon-, gebouwen- en industriesector via een netwerk van verkoopkantoren in 28 landen en meer dan 80 exclusieve vertegenwoordigingen.

Finder hecht veel waarde aan mensen, goede relaties en de kwaliteit van zijn producten. Daarnaast onderscheid het zich als één van de producenten met het hoogste aantal kwaliteitskeurmerken en certificeringen ter wereld.

Begin 2024 heeft Finder zijn intrek genomen in de Finder Relais Pole Position Lounge, vanwaar je een fantastisch zicht hebt op de start/finish en, zoals de naam al verklapt; de pole position.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners