flag NL

TechnoGym

Official Partner

TechnoGym heeft een rijke historie binnen de autosport. TechnoGym werkte in het verleden samen met teams als Scuderia Ferrari en coureurs als Schumacher, Barrichello en Alonso. Daarnaast is het bedrijf ook op de dag van vandaag supplier van o.a. Ferrari en McLaren. Sinds 2020 bevindt de TechnoGym Lounge zich op Circuit Zandvoort.

De inrichting bestaat uit een collectie van de nieuwste fitnessapparatuur met de laatste technologie. Daarnaast staat er een ruime vergadertafel, omringd door 10 Wellness Balls Active Sitting, als gezond alternatief voor stoelen. Voor presentaties hangt er een plug & play tv-scherm. Coureurs kunnen hier trainen, klanten elkaar ontmoeten in een actieve setting en het biedt Technogym de ruimte de nieuwste ontwikkelingen in sport en wellness, in een inspirerende omgeving te presenteren. Circuit Zandvoort en TechnoGym vullen elkaar goed aan met dezelfde ondernemersgeest, kwaliteit, sport en prestatie.

Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners