flag NL

Zakelijk

In de slipstream van racehistorie

CM.com Circuit Zandvoort ademt pure racehistorie en is thuisbasis van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Daarmee behoren we tot één van de meest aantrekkelijke en unieke evenementenlocaties van Nederland. Het circuit ligt op een steenworpafstand van het strand met prachtig uitzicht over de duinen en binnen een half uur van Amsterdam. De multifunctionele locatie waar business, sport en entertainment samenkomen, kan gebruikt worden voor binnen- én buitenevenementen. Jouw evenement of partnership krijgt hier de aandacht die het verdient.

Kersttak van der maarel

Kerst op het Circuit

Ho ho ho kerst op de beste manier

Ben je op zoek naar een unieke manier voor jouw kerstpakketten uitgifte? Wil jij een gezellige kerstlunch of -borrel voor je collega’s en relaties organiseren? Vanaf donderdag 7 tot en met vrijdag 22 december kun je jouw kerst-evenement laten plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Een speciale gelegenheid waar ieders hart sneller van gaat kloppen. Ontdek hoe wij kerst vieren in stijl en met een vleugje adrenaline (want wie wil nou niet met eigen auto even het circuit op…?).

Lees meer
2022 09 01 MRF 3024

Business events

Jouw event op een unieke locatie

Van productpresentaties tot congressen en seminars, van exclusieve vergaderingen tot recepties, diners en bedrijfsfeesten. Op CM.com Circuit Zandvoort kan het allemaal. Gebruik het unieke decor van het circuit om je evenement extra karakter mee te geven en kracht bij te zetten. De combinatie van de ligging aan zee en de duinen maakt de locatie uniek.

Ontdek meer
Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0000 8

Hospitality & Lounges

Comfortabel genieten van de race

Bij verschillende race- en publieksevenementen hebben we verschillende hospitality-pakketten beschikbaar. Van een exclusieve lounge tot een gereserveerde tafel in in de Dutch Grand Prix of de Founders Lounge. De mogelijkheden verschillen per evenement.


Lees meer
Racesquare CM.com Circuit Zandvoort simrace Build4Performance Fanatec Formule 1

Bedrijfsuitjes

Actief en ontspanning

Gezellig met collega's of een groep erop uit? Combineer een borrel of etentje met een activiteit in Racesquare of boek bijvoorbeeld een programma bij Raceplanet.

Lees meer
IMG 20220310 135857

Baanverhuur

Zelf het circuit op

Het 4,3 kilometer lange FIA Grade 1 circuit is per dag of dagdeel te huren. De mogelijkheden voor het gebruik van de baan zijn eindeloos. Denk hierbij aan trackdays, incentives of races. Ook is het mogelijk de baan in te zetten voor alternatieve gebruiken als motorsport en hardloop- of fietsevenementen.

Lees meer
Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

ALS PARTNER VAN HET CIRCUIT WERK JE MEE AAN DE TOEKOMST

CM.com Circuit Zandvoort werkt graag samen met anderen. Ten slotte maakt teamwork beide partijen sterker. Verschillende vormen van partnership passen bij CM.com Circuit Zandvoort en er zijn dan ook verschillende mogelijkheden tot een samenwerking.

Lees meer
Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0000 3

Succesverhalen vanaf het circuit

Ontdek wat anderen vinden

Bekijk cases

Meer informatie of een offerte?

Partners van CM.com Circuit Zandvoort

Meer over onze partners