flag NL

Organiseren

Jouw event op een unieke locatie

Van productpresentaties tot congressen en seminars, van exclusieve vergaderingen tot recepties, diners en bedrijfsfeesten. Op Circuit Zandvoort kan het allemaal. Gebruik het unieke decor van het circuit om je evenement extra karakter mee te geven en kracht bij te zetten. De combinatie van de ligging aan zee en de duinen maakt de locatie uniek.

Dutch Grand Prix Lounge C Mcom Circuit Zandvoort 0000 3

Congressen & Seminars

Maak impact met jouw verhaal

Uitpakken met een congres, symposium of seminar? Circuit Zandvoort heeft alles in huis voor een inspirerend evenement in de juiste setting. Evenementen zijn maatwerk; wij denken graag met je mee om de juiste mix te vinden.

Lees meer
20170914 Samsung Bloomingdale The Netherlands 040

Gala & bedrijfsfeest

Vier jou feest in ongekende stijl

Een gala of bedrijfsfeest is niet compleet zonder stijlvolle locatie. Het circuit biedt een ongekende sfeer om een prijsuitreiking, jubileum of nieuwjaarsevent te vieren.

Lees meer
Bernies Bar Kitchen CM com Circuit Zandvoort Chris Schotanus Zonder Tabaksreclame 0006 7

Diner & Receptie

Culinair genieten in een bijzondere omgeving

Van een gezellige borrel met heerlijke hapjes tot een luxe 3-gangendiner of walking dinner. Met de indrukwekkende omgeving van het circuit als achtergrond geniet je in stijl.

lees meer
Red Bull Lounge CM.com Circuit Zandvoort Max Verstappen

Exclusief vergaderen

Jouw meeting op pole position

Een verrassende directie- of heisessie, aandeelhoudersvergadering of andere business meeting organiseren? Een lounge met geweldig uitzicht op de pitstraat en de startboog zet jouw verhaal kracht bij.

Lees meer
IMG 20220310 135902

Incentives & Teambuilding

Motiveer je team op een unieke wijze

Een programma vol met activiteiten om jouw medewerkers, klanten en relaties te belonen, te motiveren of een product lancering te ondersteunen. Van laagdrempelig voor grotere groepen tot exclusief voor een select gezelschap.

Lees meer

Meer informatie of een offerte?

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners