-
Thema ruimtes Breakout voor bedrijfsuitjes

Uw eigen VIP-Lounge

Op een unieke locatie!

Een VIP-lounge op Circuit Zandvoort is een ideale ontmoetingsplek om werk en privé te combineren. Op werkdagen kunt u de ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen, trainingen of presentaties. Tijdens publieksevenementen kunt u uw relaties een spectaculaire VIP ervaring aanbieden.

De lounges bevinden zich op de eerste etage van het pitscomplex met een uitzicht op het rechte stuk en de pitstraat. Vanaf de VIP galerij hebben uw gasten zicht op Paddock 1 en de Gerlachbocht. Alle ruimtes zijn voorzien van wifi en tv-aansluitingen, waardoor de live tv-registratie bij diverse race-evenementen optimaal gevolgd kan worden.

De ruimtes variëren van 60 tot 120 m2 en zijn geheel naar eigen wens in te richten. Voorbeelden van VIP-Lounges die geheel in eigen stijl en sfeer zijn ingericht zijn de RedBull-, Mercedes-, Heineken- en VolkerWessels-lounge.

Contact

Meer informatie ontvangen?

Wilt u de mogelijkheden voor uw evenement of activiteit bespreken? Wij denken graag met u mee en nemen contact met u op. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via: 023 5740 740.
Contact