Partners

van CM.com Circuit Zandvoort
Heineken

Volker Wessels logo

Na in 2016 Global Beer Partner van Formula 1 geworden te zijn, duurde het niet lang voordat Heineken zich ook aan Circuit Zandvoort verbond. Al sinds 2017 is Heineken partner van Circuit Zandvoort en sinds 2019 zijn zij ook de titlesponsor van de Heineken Dutch Grand Prix. Hiermee is Heineken de huisbrouwer van Circuit Zandvoort en ook met een eigen VIP-Lounge terug te vinden zijn op Circuit Zandvoort.

Mercedes-AMG

Logo-MB

Stevig verankerd in de motorsport, voelt het performance merk Mercedes-AMG zich al decennialang thuis op het circuit; van één van de meest succesvolle merken in de geschiedenis van de DTM tot zijn wereldwijde en hoogstaande engagement in motorsport voor klanten. Net daarom mag Mercedes-AMG als vaste partner van Circuit Zandvoort niet ontbreken; met een lounge in stijl en twee medische wagens en een pace car – net zoals in de F1-racerij. De lounge bevindt zich op de VIP-galerij en wordt ingezet voor zakelijke evenementen.

Red Bull

Volker Wessels logo

Met een strakke visie om talenten vleugels te geven, heeft Red Bull de racerij veranderd. Inmiddels met meerdere eigen raceteams, waaronder het F1 team waar Max Verstappen rijdt, is Red Bull letterlijk niet weg te denken uit de motorsport. Mede om die reden is Red Bull ook al jarenlang te vinden op CM.com Circuit Zandvoort. Red Bull wordt natuurlijk geschonken in de horecagelegenheden en is daarnaast fysiek aanwezig in de vorm van de recent vernieuwde Red Bull-Lounge, een zeer geliefde business/ VIP locatie met geïntegreerde pitstop experience. Deze bijzondere locatie dompelt je onder in de wereld van Red Bull, in het hart van het circuit.

Shell

Shell logo

Shell is al jarenlang als partner aan Circuit Zandvoort verbonden. Daarnaast is Shell al tientallen jaren actief betrokken bij de motorsport, waar haar producten onder extreme condities worden getest. De kennis die hiermee verkregen wordt, past Shell toe in de ontwikkeling van producten die geschikt zijn voor voertuigen op de openbare weg.

Met Shell V-Power en Shell Helix zorgen ze ervoor dat de motoren van de voertuigen op het circuit nog betere prestaties kunnen leveren. Het CO2-compensatieprogramma past daarnaast in het streven om de CO2-voetafdruk op het circuit te verlagen. Ook zijn er via het Miles & Me programma ieder jaar weer interessante aanbiedingen voor tickets op Circuit Zandvoort.

Daarnaast is sinds dit jaar het Shell station van Paddock 1 naar de hoofdingang verplaatst. Het nieuwe station verkoopt als enige in Europa alleen Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel en heeft hierdoor een uniek ontwerp gekregen.

Als partners werken Shell en Circuit Zandvoort jaarlijks aan vele projecten om zowel de bezoekers van Circuit Zandvoort als de loyale Shell tankers te laten profiteren van de unieke samenwerking.

Volkerwessels

Volker Wessels logo

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die met meer dan 120 lokale werkmaatschappijen bouwt aan wonen, werken en mobiliteit. VolkerWessels is sinds 2019 als Event Supporter verbonden aan de Dutch Grand Prix, een evenement waar innovaties, technologie en realisatie op het hoogste niveau en op een wereldpodium bij elkaar komen. Daarnaast is VolkerWessels als partner van Circuit Zandvoort verantwoordelijk voor de verbouwing van het circuit en de overige infrastructuur. Vijf VolkerWessels ondernemingen, elk met hun eigen specialisme, hebben in recordtijd o.a. een deel van het circuit vervangen en verbreed, prefab voetgangerstunnels geplaatst en een gloednieuw paddockterrein gebouwd. Met die prestatie en met behulp van de nieuwe VIP-Lounge kan VolkerWessels zich met trots presenteren aan haar 17.000 collega’s, toekomstige collega’s en de rest van Nederland.

Contact