Maixe

Preferred Suppliers

van CM.com Circuit Zandvoort
Comfoor

Comfoor

Comfoor en CM.com Circuit Zandvoort zijn een meerjarige samenwerking aangegaan, waarbij de vrijwilligers en medewerkers van het circuit voorzien worden van professionele op maat gemaakte Pluggerz gehoorbescherming. Op deze manier kan iedereen veilig en comfortable aan het werk, zonder gehoorschade en met dezelfde beleving!

Daikin

Daikin

Daikin produceert en levert duurzame klimaatoplossingen voor gebouwen. Vanaf heden zijn de VIP-Lounges in het pitsgebouw en Champions Lounge op CM.com Circuit Zandvoort ook uitgerust met Daikin klimaatsystemen. Tot 70% van het energieverbruik van een gebouw wordt bepaald door het klimaatsysteem. Daikin systemen zijn slim ontworpen voor comfort en luchtkwaliteit tegen maximaal energierendement, minimale gebruikskosten en met minder CO2-uitstoot. Hiermee bieden wij bezoekers van het circuit het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Zo werken we samen aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen en het verlagen van energieverbruik.

DRM

DRM

DRM-Showtechniek is dé technische specialist voor ieder evenement. Met een kenmerkende expertise kijken zij met veel aandacht en uiterste precisie naar een efficiënte totaaloplossing in licht, geluid, rigging en video.

Intertent

Intertent

Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Als evenementenlocatie heeft CM.com Circuit Zandvoort een veelzijdige aanbod in hospitality- en ontvangstmogelijkheden. De samenwerking met Intertent biedt daarbij de flexibiliteit tot het plaatsen van uiteenlopende tijdelijke accommodaties waardoor de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn.

Master Cleaners

Master Cleaners

Master Cleaners is sinds 2006 het allround schoonmaakbedrijf van CM.com Circuit Zandvoort. Bij Master Cleaners zijn dagelijks 250 medewerkers actief om het dienstverleningsproces te borgen. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor CM.com Circuit Zandvoort van belang. Daarnaast sluiten de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van beide bedrijven bij elkaar aan. Master Cleaners is ISO-gecertificeerd, om de kwaliteit te verankeren, en het allround schoonmaakbedrijf investeert continu in haar medewerkers.

Witte Kruis

Wittekruis

CM.com Circuit Zandvoort neemt de veiligheid op het racecircuit heel serieus. Om deze reden verzorgt Witte Kruis Evenementenzorg de medische dienstverlening op het circuit bij alle evenementen die georganiseerd worden. Het totale medische team bestaat uit zestig medewerkers. De dagelijkse grootte en samenstelling van het medisch team is afhankelijk van het type evenement dat wordt georganiseerd op het racecircuit. Het medisch team beschikt over diverse specialisten zoals artsen, ambulanceverpleegkundigen, ambulancechauffeurs en een eigen extrication team. Dit team heeft zeer specialistische kennis en vaardigheden om tijdens een race zo adequaat mogelijk te kunnen handelen en de coureurs zo snel en veilig mogelijk uit een voertuig te krijgen. Alle zorgprofessionals van Witte Kruis Evenementenzorg zijn speciaal getraind door de KNAF om hun medische kennis goed toe te kunnen passen binnen de bijzondere en soms complexe en risicovolle omstandigheden van de auto- en motorsport.

Contact