flag NL

Forze Hydrogen Racing

Official Fieldlab Partners

Dit waterstof raceteam van studenten van de TU Delft ontwerpt en bouwt door brandstofcellen aangedreven racevoertuigen. Forze heeft de missie om het grotere publiek de mogelijkheden van groene- en waterstoftechnologie in de autosport te laten zien.

Waterstof gedreven

Om aan duurzaamheid in de mobiliteitsindustrie bij te dragen, werd in 2007 het studententeam Forze opgericht. Met meer dan 60 enthousiaste studenten van de Technische Universiteit Delft werken zij aan 's werelds eerste hydrologisch gedreven elektrische racewagen te bouwen. Inmiddels zijn er al negen race auto's gebouwd die steeds een stukje sneller raakte.

In het nieuws

Het begin van 2022 begon goed met het vernieuwde ontwikkelprogramma tussen Circuit Zandvoort en verschillende studenten raceteams, waaronder Forze Hydrogen Racing. Het circuit vormt een field lab om de teams tot maximale ontwikkeling te kunnen ondersteunen.

Forze Hydrogen Racing InMotion Elektrische Waterstof auto CM.com Circuit Zandvoort
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort-2
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort-3
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort-7
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort-8
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort-8
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort-5
Forze-Hydrogen-Racing_CM.com-Circuit-Zandvoort-6
Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners