Porsche Nederland Porsche Nederland

nieuws

up-to-speed blijven?
Verstappenshop en CM.com Circuit Zandvoort vieren historische terugkeer Formule 1 met unieke kledingcollectie
Met als slogan ‘Be Part of History’ hebben Verstappenshop en CM.com Circuit Zandvoort samen een unieke collectie aan streetwear gelanceerd. De polo’s en vesten voor heren en dames zijn een eerbetoon aan de Grote Prijs van Nederland, die na jaren van weggeweest terug is op Circuit Zandvoort, daar waar ontelbare memorabele races zijn verreden en de legendes van de toekomst nu strijden.
Lees meer!
Technogym opent sportlounge op CM.com Circuit Zandvoort
Na maanden van voorbereiding tussen Technogym en CM.com Circuit Zandvoort, is de sportlounge van Technogym in het hart van het duincircuit geopend. Met fantastisch uitzicht op de start- en finishlijn. Technogym biedt met deze sportlounge de ultieme ruimte voor vergaderingen en trainingen.
Lees meer!
F1 Heineken Dutch Grand Prix op 3-5 september 2021
Organisatie blij met nieuwe datum voor F1 Heineken Dutch Grand Prix Op de recent gepubliceerde kalender van de Internationale Autosport Federatie (FIA) en Formula One Management (FOM), staat de eerste uitgestelde editie van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix gepland van 3 tot en met 5 september 2021. Gezien de wereldwijde belangstelling voor de terugkeer van de Dutch Grand Prix is, in overleg met Formule 1, besloten voor een datum in september 2021.
Lees meer!
DAKA Racing Photos
Winter Endurance Kampioenschap
Na de afsluitende races van de nationale autosportseries, de DNRT, ACNN, DRDO en internationale kampioenschappen, komt er nog geen einde aan het autosportplezier. Immers organiseren CM.com Circuit Zandvoort en de Stichting DNRT in de wintermaanden het Winter Endurance Kampioenschap. Veel en plezierig racen, voor weinig geld. Het kampioenschap zou traditioneel starten met de Zandvoort 500, maar deze race is uitgesteld vanwege de Covid-19 situatie. De data van de drie wedstrijden van het Winter Endurance Kampioenschap 2020-2021 zijn inmiddels bekend. Benieuwd wanneer er weer volop om de wintertitel gestreden wordt? Bekijk alle WEK info →   Inschrijven voor het Winter Endurance Kampioenschap 2020-2021 is vanaf 16 november mogelijk via onderstaande knop. Entry form →
Lees meer!
Elektrische auto evemenent
Update EV Experience
Tijdens de persconferentie op 28 september 2020 heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt met betrekking tot het samenkomen van groepen mensen. De EV Experience wordt door de Veiligheidsregio gezien als een ‘doorstroom-event’. Het evenement kan plaatsvinden op het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort, maar hier zijn wel een aantal aanvullende maatregelen van toepassing. Ervaar Elektrisch  en CM.com Circuit Zandvoort zullen strikt op naleving van deze maatregelen toezien. Lees een overzicht van event-maatregelen van organisator Ervaar Elektrisch op deze pagina.
Lees meer!
GT World Challenge Europe
Live streams GT World Challenge Europe weekend 2020
Tijdens het GT World Challenge powered by AWS weekend zullen verschillende races via live stream te volgen zijn. Hieronder tref je de verschillende streams aan. Het volledige tijdschema van het weekend is te downloaden als PDF via deze link. Helaas is dit evenement dit jaar niet toegankelijk voor publiek.   SATURDAY Race 1 Qualifying (via Facebook) Qualifying 1 & 2 Qualifying 1 Qualifying Race 2 Race 1 (via Facebook) Race 1 Race 1 Race 1 SUNDAY Race 2 (via Facebook) Qualifying 2 Race 2 Race 2 Race 3 (via Facebook) Race 2 Race 3
Lees meer!
Maixe
Historic Grand Prix bijzonder evenement op autosportkalender van 2020
De negende Historic Grand Prix is een bijzonder evenement gebleken op de autosportkalender van dit coronajaar vol uitdagingen. Co-organisatoren CM•com Circuit Zandvoort en de HARC zijn er trots op dat het evenement toch kon doorgaan op de geplande datum en zelfs in beperkte mate publiek kon verwelkomen. De aanwezigheid van toeschouwers zorgde voor een ouderwetse sfeer – en ook de actie op de baan was als vanouds. De Historic Grand Prix was bovendien het eerste grote internationale evenement dat plaatsvond op het circuit dat werd verbouwd voor de terugkeer van de Grand Prix van Nederland. Omdat het debuut van die race werd uitgesteld tot 2021, konden Max Verstappen of Lewis Hamilton daarom afgelopen mei niet meteen een nieuw officieel ronderecord laten noteren.
Lees meer!
CM.com wordt naamgever van Circuit Zandvoort
Vanaf heden heet het Zandvoortse racecircuit CM.com Circuit Zandvoort. CM.com verbindt zich als naamgevend partner aan Circuit Zandvoort. Het partnership is een volgende stap na de bestaande samenwerking die CM.com heeft met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Een logische volgens de ambitieuze Nederlandse bedrijven in de doorontwikkeling van digitale bezoekersbeleving. Met andere woorden: Circuit Zandvoort zet met CM.com in op (digitale) transformatie.
Lees meer!
Foto: Motorsport.com - Essay
Circuit Zandvoort Track Insights 17 – Shell Station
Niet alleen een aantal bochten zijn afgelopen winter aangepast. Ook werd op Circuit Zandvoort een speciaal Shell V-Power Only station gerealiseerd.  
Lees meer!
Vernieuwde Mickey’s Bar open
Na een renovatieperiode is de Mickey’s Bar, het gezellige en sfeervolle racecafé aan het einde van de pitlane van Circuit Zandvoort, weer geopend. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op deze pagina.
Lees meer!
Contact