Porsche Nederland Porsche Nederland

nieuws

up-to-speed blijven?
© Heineken 0.0
Win-actie Heineken 0.0 #NowYouCan Drive-In 5 juli
Het nieuwe Formule 1 raceseizoen staat in de startblokken en gaat aanstaande zondag 5 juli, helaas nog zonder publiek, van start met de Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring in Spielberg. Om het seizoen in te luiden organiseert Heineken® een speciale Heineken® 0.0 #NowYouCan Drive-In show op Circuit Zandvoort om de race in Oostenrijk op groot scherm mee te beleven. Op het beroemde circuitterrein verrijst een enorm podium met groot scherm. Voor het podium is ruimte gecreëerd voor vijftig auto’s waarin honderd F1™ fans, waaronder ziekenhuismedewerkers, onder het genot van een Heineken®  0.0 en een hapje volop kunnen genieten van de race. Van frontlinie naar pole position Voor deze gelegenheid zijn zo’n veertig ziekenhuismedewerkers – met een passie voor Formule 1 – uitgenodigd die afgelopen maanden betrokken zijn geweest bij de zorg van Covid-19 patiënten. “We hebben veel aan hen te danken en willen met dit kleine gebaar graag iets terugdoen voor al het harde werk op de IC” aldus Hans Erik Tuijt, Director Global Heineken Sponsorships. “Puur als bedankje en hart onder de riem voor deze helden die in de frontline staan”. Win jouw parkeerplek voor de Heineken Drive-In! Alle plekken voor de Heineken® 0.0 #NowYouCan Drive-In zijn reeds vergeven, maar er kan nog één parkeerplek gewonnen worden via de social media kanalen van Circuit Zandvoort (let op: je moet 18 jaar of ouder zijn). Reageer voor vrijdag 3 juli 2020 – 12:00 uur op Instagram, Facebook of LinkedIn waarom jij bij de Drive-In wilt zijn. Wie weet ben jij de winnaar van deze fantastische ervaring. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons, dient binnen 5 uur te reageren en zijn/haar gegevens worden gedeeld met Heineken. (i.v.m. toesturen van toegangsdocumenten). Bekijk onze verdere actie voorwaarden hier.
Lees meer!
Circuit Zandvoort Track Insights 14 – Arie Luyendykbocht
Direct na de belangrijke Kumhobocht, volgt al redelijk rap de laatste bocht van Circuit Zandvoort: de Arie Luyendykbocht. De bocht heeft een grote metamorfose ondergaan en is uiteindelijk getransformeerd tot een indrukwekkende kombocht met een banking van 18 graden, inclusief een SAFER barrier.
Lees meer!
Circuit Zandvoort Business update
Update 19 juni 2020: Wij zijn blij dat wij de afgelopen weken weer kleine groepen hebben mogen ontvangen en baanactiviteiten hebben kunnen hosten. Dit hebben we gedaan door samen de RIVM regels na te leven en via deze weg willen wij onze bezoekers, baanhuurders en klanten hiervoor bedanken. Met de RIVM-versoepelingen in het vooruitzicht hebben wij onze protocollen aangepast, zodat wij vanaf 1 juli weer grotere groepen op een verantwoorde manier kunnen ontvangen. Wij hosten zakelijke evenementen graag op een unieke en zeker ook verantwoorde manier en kijken er naar uit om u snel terug te zien op Circuit Zandvoort! Lees meer over de zakelijke mogelijkheden op deze pagina. Brochure → Inspiratie →   Take care and stay safe!   #alleensamenkrijgenwecoronaondercontrole   ► Vanwege de situatie rondom het Coronavirus zijn per 19 juni 2020 deze aanvullende protocollen van toepassing: Protocol Coronapreventie – update.
Lees meer!
© Essay Produkties
Circuit Zandvoort Track Insights 13 – Kumhobocht
Voor veel coureurs zal de Kumhobocht op Circuit Zandvoort een belangrijk element van de raceronde vormen. Immers is de snelheid bij het uitkomen van deze bocht van groot belang voor de uiteindelijke topsnelheid in de Arie Luyendykbocht en de kans op een slipstream. De Kumhobocht is voorzien van nieuw asfalt en nieuwe veiligheidsvoorzieningen.  
Lees meer!
Circuit Zandvoort Track Insights 12 – Hans Ernst Bocht van bovenaf
In deze Track Insights wordt de Hans Ernst Bocht vanuit een ander perspectief bekeken. Bij de Hans Ernst Bocht is een nieuwe run-off asfaltstrook gerealiseerd, de grindbak vernieuwd en zijn nieuwe FIA-hekken geplaatst.
Lees meer!
Essay Produkties
Circuit Zandvoort Track Insights 11 – Hans Ernst Bocht
Op Circuit Zandvoort vormt de Hans Ernst Bocht een perfecte locatie voor het inhalen van opponenten. Immers komen zij met hoge snelheid op de bocht af gereden en is het vervolgens tijd om stevig te remmen om de bocht juist aan te snijden. Bij de Hans Ernst Bocht is een nieuwe run-off asfaltstrook gerealiseerd, de grindbak vernieuwd en zijn nieuwe FIA-hekken geplaatst.
Lees meer!
Circuit Zandvoort Track Insights 10 – Bocht 10
Direct na de technische uitdaging van Bocht 9, volgt al redelijk rap Bocht 10. De grindbak is vernieuwd op deze locatie, terwijl ook nieuwe bandenstapels zijn geïnstalleerd. Bij het uitkomen van de bocht ligt een nieuwe ‘Double Kerb’ en zijn de aanwezige baanpostlocaties vernieuwd volgens FIA-specificaties.
Lees meer!
Essay Produkties
Circuit Zandvoort Track Insights 9 – Bocht 9
Op Circuit Zandvoort vormt Bocht 9 een technische uitdaging voor de coureurs. Immers komen zij met een uitdagende snelheid de Masterbocht uit en is het vervolgens tijd om stevig te remmen om Bocht 9 juist aan te snijden. Dankzij een vernieuwde grindbak, FIA hekken en vernieuwde bandenstapels is ook deze bocht weer up-to-date.
Lees meer!
Circuit Zandvoort Track Insights 8 – Mastersbocht
Na het Scheivlak gaan de coureurs richting bocht 8 van Circuit Zandvoort, beter bekend als de Mastersbocht. De grindbak is vernieuwd op deze locatie, terwijl ook nieuwe Tecpro-barriers zijn geinstalleerd voor de bandenstapels. Bij het uitkomen van de bocht ligt achter de nieuwe ‘Double Kerb’ ook een run-off area, waarbij coureurs na een stuurfout, hun auto makkelijker onder controle kunnen krijgen en via een veilige route op een later moment weer kunnen invoegen.
Lees meer!
Rick Smulders Fotografie
Circuit Zandvoort is weer open
Met blijdschap kunnen we melden dat met ingang van 11 mei 2020 Circuit Zandvoort weer geopend is voor een geselecteerd aantal activiteiten. Om deze activiteiten op een verantwoorde manier uit te voeren, nemen we de maatregelen van het RIVM zeer nauw, en zijn deze activiteiten wel aan een aantal belangrijke voorwaarden gebonden. Activiteiten worden door verschillende organisatoren gepland, met daarbij inachtneming van de veiligheidsregels en zonder publiek of dag-bezoekers. Voorlopig is er voor alle geplande activiteiten een controle bij de ingang van Circuit Zandvoort, waarbij uitsluitend deelnemers toegang krijgen. Deze deelnemers dienen zich vooraf te hebben aangemeld en een deelnamebevestiging te hebben ontvangen via de organisator. Bekijk een overzicht van de circuit-protocollen via DEZE LINK (PDF) Voor activiteiten die zonder vergunningsplicht op het terrein van Circuit Zandvoort kunnen plaatsvinden, zoals besloten evenementen (vergaderingen en congressen), heeft Circuit Zandvoort met haar partners eveneens passende maatregelen en protocollen opgesteld, die voldoen aan de RIVM-richtlijnen en de 1,5 meter-samenleving respecteren. Lees meer over de zakelijke mogelijkheden op deze pagina. Tot slot hopen we op een later moment meer bekend te kunnen maken over de ontwikkelingen rondom publieksevenementen op Circuit Zandvoort. Take care and stay safe!   #alleensamenkrijgenwecoronaondercontrole
Lees meer!
Contact