flag NL
Partners

Historic Grand Prix 2024 Verwelkomt The Bastard

Gepubliceerd op 11 juni 2024

De Historic Grand Prix 2024 kondigd een nieuwe samenwerking aan met The Bastard, waarbij BBQ-expert Jord Althuizen van Smokey Goodness zich ook aansluit met exclusieve arrangementen. Dit jaar zal het evenement nog smakelijker en spectaculairder zijn dan ooit tevoren, dankzij deze unieke toevoegingen.

BBQ en Races: Een Iconische Combinatie

Barbecueën en autosport zijn al jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. The Bastard, bekend om hun hoogwaardige keramische BBQ's, brengen deze traditie tot leven tijdens de Historic Grand Prix 2024. BBQ-liefhebbers kunnen zich verheugen op een reeks boeiende activiteiten op Paddock 2, te midden van de historische raceauto's.

Fire steak 1

Wat Kun Je Verwachten?

  • Uitgebreide Demo's: Experts Harlem BBQ verzorgen demonstraties waarin ze laten zien hoe je de perfecte gerechten bereidt op de verschillende Bastards.
  • Workshops: Onder begeleiding van professionele BBQ-meesters kun je deelnemen aan Harlem BBQ’s  exclusieve workshops en je BBQ-vaardigheden naar een hoger niveau tillen.
  • Interactieve Activiteiten: Doe mee aan spannende activiteiten, win geweldige prijzen en geniet van de unieke sfeer tussen de klassieke raceauto's.
21 03 23 0408bbq jord

Speciale Smokey Goodness Arrangementen door Jord Althuizen

Als kers op de taart zal BBQ-goeroe Jord Althuizen van Smokey Goodness exclusieve BBQ-arrangementen verzorgen tijdens het evenement. Bekend om zijn spectaculaire en smaakvolle BBQ-creaties, brengt Jord een extra dimensie aan de culinaire ervaring op de Historic Grand Prix 2024. Bezoekers kunnen zich verheugen op:

  • Unieke BBQ-gerechten: Geniet van speciaal samengestelde menu's die de zintuigen prikkelen en de smaakpapillen verrassen.
  • Live Cooking Shows: Zie Jord Althuizen in actie tijdens live cooking shows, waarbij hij zijn beste tips en trucs deelt voor de ultieme BBQ-beleving.
  • Meet & Greet: Ontmoet de meester zelf, stel je vragen en ontdek de geheimen achter zijn succesvolle Smokey Goodness concept.

Locatie: Paddock 2

Paddock 2 wordt tijdens de Historic Grand Prix 2024 dé plek waar culinaire passie en autosport samenkomen. Bezoekers kunnen de opwinding van klassieke raceauto's ervaren terwijl ze genieten van heerlijke BBQ-gerechten en inspirerende kookdemonstraties.

Kom en Ervaar Het Zelf!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring waarbij de geur van vers gegrild vlees en de spanning van historische races samenkomen. Of je nu een doorgewinterde BBQ-meester bent of gewoon van goed eten en snelle auto's houdt, er is voor ieder wat wils.

Markeer de datum in je agenda en bereid je voor op een fantastisch weekend vol actie, smaak en plezier. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op de Historic Grand Prix 2024!

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners