flag NL

Brunel Solar Team

Official Fieldlab Partners

Dit team van ambitieuze studenten van de TU Delft ontwerpt en bouwt een raceauto op zonne-energie om daarmee deel te nemen aan zonneraces wereldwijd. Met hun duurzame voertuig, racen zij mee aan de internationale ‘Sasol Solar Challenge’ in Zuid-Afrika.

Promoot duurzaamheid door innovatie

Brunel Solar Team, bestaande uit studenten van de Technische Universiteit Delft, hebben een auto gebouwd die rijdt op zonne-energie. Zij reizen de hele wereld over om hun auto te vergelijken met andere zonne-energie gedreven auto's. Circuit Zandvoort faciliteert de locatie als field lab voor deze bijzondere wagen.

In het nieuws

Afgelopen september kreeg Brunel Solar Team het voor elkaar om Sasol Solar Challenge op hun naam te schrijven. De wedstrijd, georganiseerd in Zuid-Afrika, werd gewonnen door de Nederlandse racewagen op zonne-energie.

145 A8452
145 A8465
145 A8377
Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners