flag NL

IDIS Global

Official Partner

IDIS Nederland begon in 2019 met Circuit Zandvoort aan het herinrichten van het camera-observatiesysteem. Dit ter voorbereiding op de komst van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Het CCTV-systeem is een belangrijk onderdeel van het circuit, dat van levensbelang kan zijn. In de IDIS Global Race control room wordt het circuit constant geobserveerd om races te monitoren, incidenten te waarnemen en eventuele incidenten te beoordelen door middel van het terugkijken van beelden.

IDIS is een bedrijf van wereldformaat die camera-observatie oplossingen ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt. Kwaliteit voert hierbij altijd de boventoon. IDIS is uitsluitend gespecialiseerd in surveillance-technologie met producten als camera’s, Netwerk Video Recorders en Video Management Software. Technologie en advies op maat spelen een belangrijke rol. Zo ook op Circuit Zandvoort. Waar nodig wordt geassisteerd bij de ontwerpfase van een observatie- en registratieoplossing. Door het meedenken en het bieden van innovatieve totaaloplossingen is IDIS uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende CCTV leveranciers in de Benelux. Aftersales, support en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit maakt IDIS tot de perfecte partner in effectieve camera-observatie oplossingen.

Interview IDIS 2

Interview

In de auto met: Carlo Kuijer van IDIS Nederland B.V.

Van beveiligingscamera’s op de toegangsweg tot de pitlane cam: IDIS Nederland B.V. is verantwoordelijk voor alle camera’s - en bijbehorende apparatuur - op en rondom ons complex. IDIS-directeur Carlo Kuijer vertelt over zijn ervaring als coureur, het sterke partnership tussen IDIS en Circuit Zandvoort en meer.

Lees meer
Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners