flag NL

Intersettle

Official Supplier

Vanaf de start in 1991 is Intersettle uitgegroeid tot een toonaangevend partner in tijdelijke accommodaties. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en de veranderingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat de dienstverlening verder is uitgebouwd. Naast evenementen accommodaties richt zich op de turn-key oplevering van tijdelijke accommodaties. Intersettle blijft zich ontwikkelen om zo de dienstverlening naadloos te laten aansluiten op de eisen en wensen vanuit de markt. Met vertrouwde kwaliteit en professionaliteit.

Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie heeft Intersettle een passende oplossing. Alle materialen zijn schoon, veilig, van hoogstaande kwaliteit en zeer representatief. Intersettle accommodeert de eventbranche én is gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en de uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd.

Vanaf de start in 1991 is Intersettle uitgegroeid tot een toonaangevend partner in tijdelijke accommodaties. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen om zo de dienstverlening naadloos te laten aansluiten op de eisen en wensen vanuit de markt. Met vertrouwde kwaliteit en professionaliteit.

IMG 6323

INTERSETTLE EN CIRCUIT ZANDVOORT VERLENGEN SAMENWERKING TOT EN MET 2026

Intersettle staat bekend om zijn kwalitatieve, veilige, professionele en representatieve tijdelijke accommodaties.

Tijdens de Historic Grand Prix hebben beide partijen handtekeningen gezet om de vernieuwde samenwerking vast te leggen. Deze samenwerking tussen Intersettle en het circuit bestaat al vele jaren en zal minimaal de komende drie jaar worden voortgezet.

Lees meer
Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners