flag NL

Afwasser

As clean as it gets

Circuit Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals de Dutch Grand Prix, het ADAC GT Masters weekend en natuurlijk de Historic Grand Prix. Het unieke circuit traject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Circuit Zandvoort is ook een unieke locatie voor een diner, event, meeting en productpresentatie. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat zowel de bezoekers als de organisatoren een plezierig bezoek aan onze multifunctionele evenementenlocatie beleven.

Join our team!

Je werkdag

‘Goedemorgen!’ Je komt binnen bij jouw spoelkeuken. Na een lekker bakkie en even bijkletsen met collega’s trek je jouw bedrijfskleding aan; jij bent klaar om te knallen! Je zorgt voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken door:

 • Het servies goed af te spoelen

 • De afwasmachine te vullen

 • De schone vaat weer op de juiste plek op te bergen

 • De spoelkeuken schoon te houden.

Jij zorgt dat er nooit meterslange files van vaat zijn. Tussendoor help je ook graag collega’s bij het schoon en netjes houden van het restaurant zelf. Voordat jij de deur uitgaat ligt alles weer schoon op z’n plek en blinkt de spoelkeuken als nooit tevoren! Collega’s hebben jou er maar al te graag bij, want jij houdt altijd je hoofd boven water.

Je werkplek

Circuit Zandvoort is volop in ontwikkeling. Met het 4,3 kilometer lange Grand Prix Circuit, 28 pitboxen, 2 ruime paddocks, 16 VIP-lounges, een compleet gemoderniseerd media centre, 3 parkeerterreinen en 3 nieuwe circulaire zakelijke evenementen locaties (Dutch Grand Prix, Founders Lounge en Champions Lounge) is Circuit Zandvoort veruit de meest veelzijdige plek aan de Noordzee.

Wat een flitsende plek! Ons restaurant met uitzicht over de Tarzanbocht heet Bernie’s Bar & Kitchen. Daarnaast bevindt zich aan het eind van de pistraat de sfeervolle kroeg Mickey’s Bar. Ook doen we de culinaire invulling voor de VIP-lounges, diners, borrels, partijen en toffe publieksevenementen. De piek ligt tussen maart en oktober en dan vooral in de weekenden. Werktijden zijn flexibel en liggen tussen vroeg in de ochtend en de late avonduren.

Je werkgever

Vermaat is een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven. Dit bijvoorbeeld op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op joúw manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Wat neem je mee?

 • De spoelkeuken draaiende houden; werken als afwasser past bij jou.

 • Dat werken in de afwas fysiek best pittig kan zijn weet je. Hard rennen zie je als een voordeel; scheelt je weer een avondje sporten!

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 • Je straalt enthousiasme uit. Jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.

 • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt. Ben jij Safe to Serve?

Dit bieden wij jou

 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 dagen vakantiedagen o.b.v. een fulltime diensterband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioensregeling: Pensioenfonds horeca & catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan zien we jouw CV en motivatie tegemoet. Mail naar Yorick van den Pas via yorick@circuitzandvoort.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners