-
Ansho Bijlmakers - GP Elite

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen?
Info

Kijk hieronder voor het overzicht van de meest gestelde vragen.

Een andere vraag? Mail dan naar info@circuitzandvoort.nl

 

Algemeen
Wanneer is het circuit open? Wat zijn de openingstijden?
CM.com Circuit Zandvoort is bijna dagelijks open van 08.30 tot 17.30. Dit geldt ook voor onze horecauitspanningen, het simrace centrum Racesquare Circuit Zandvoort en onze Verstappen x Circuit Zandvoort fanshop. Raadpleeg de homepage of de kalenderpagina om te zien op welke dagen het circuit gesloten is.
Wat is het bezoekadres?
Het bezoekadres van CM.com Circuit Zandvoort is: Burgemeester van Alphenstraat 108 2041 KP Zandvoort Houd er rekening mee dat bij grote evenementen het niet mogelijk is om nabij de hoofdingang te komen. Volg, indien er geen speciaal reisadvies voor dat evenement is opgesteld, in dat geval de signalen Paddock Office of Parking C.
Waar vind ik een plattegrond van het circuit?
Een plattegrond van CM.com Circuit Zandvoort is als JPG-bestand te vinden via deze link.
Is er op het circuit ook een mogelijkheid om wat te eten en/of te drinken?
Op het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort zijn diverse horecalocaties aanwezig. Afhankelijk van het evenement of de activiteit zijn een of meerdere horeca locaties geopend. Bij reguliere activiteiten is de Mickey's Bar (aan het einde van het pitsgebouw op Paddock 1) vrijwel altijd open. Let op: tijdens de huidige Covid-19-situatie is de Mickey's Bar alleen open op "take-away"-basis en uitsluitend voor deelnemers en hun medewerkers of genodigden.
Kan ik op het circuit pinnen of contactloos betalen?
Bij vrijwel alle horecalocaties op het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort kan met pinpas betaald worden. Een groot deel van deze locaties accepteert ook contactloze betalingen (met mobiele telefoon bijvoorbeeld). Het is helaas niet mogelijk om cash geld te pinnen bij een geldautomaat (ATM). Er is geen ATM aanwezig.
Zijn honden ook welkom op CM.com Circuit Zandvoort?
Honden (en andere huisdieren) zijn helaas niet toegestaan op CM.com Circuit Zandvoort. Er is een uitzondering bespreekbaar voor geleidehonden, maar dit dient vooraf aangevraagd te worden via info@circuitzandvoort.nl.
Met wie kan ik contact opnemen als ik iets verloren ben op het circuit?
Gevonden voorwerpen worden meestal door de organisator van de activiteit bewaard of afgegeven bij de receptie van CM.com Circuit Zandvoort. Om te controleren of uw verloren zaken gevonden zijn, kunt u per e-mail contact opnemen via info@circuitzandvoort.nl. Probeer in uw e-mail zo nauwkeurig als mogelijk uw object te omschrijven en vergeet ook niet de datum en het mogelijke verliestijdstip en -locatie te benoemen.
Hoe word ik vrijwilliger bij de OCA?
Om meer te weten te komen over dit onderwerp, verwijzen we je door naar een aparte pagina. Klik hier.
Wie is er verantwoordelijk voor de Medische Dienst op CM.com Circuit Zandvoort?
Om meer te weten te komen over dit onderwerp, verwijzen we je door naar een aparte pagina. Klik hier.
Toegang & Tickets
Kun je gratis parkeren bij het circuit?
Voor vrijwel alle dagen geldt "betaald parkeren". Wel is het mogelijk dat een organisator de parkeerkosten voor haar rekening neemt, waardoor deelnemers en genodigden niet zelf een parkeerbewijs dienen aan te schaffen. Dit is echter een besluit wat per organisator kan verschillen. Tijdens evenementen geldt een parkeertarief vanaf € 10 incl btw. Op de betreffende evenementenpagina staan de actuele tarieven.
Is er een parkeerplaats voor personen met beperkte mobiliteit of mindervaliden?
CM.com Circuit Zandvoort wil graag dat alle racefans zich welkom voelen en net zo van het racespektakel kunnen genieten als elke andere bezoeker. Kijk voor een overzicht van de faciliteiten, mogelijkheden en adviezen op deze pagina.
Heb ik toegang tot een van de Paddocks of de Pitlane?
Of (en wanneer) bezoekers toegang hebben tot de paddock(s), is vaak afhankelijk van het type toegangskaart en het evenement. CM.com Circuit Zandvoort publiceert bij de meeste evenementen aanvullende bezoekersinformatie (op de betreffende event-pagina), waarbij ook informatie wordt verschaft over paddock-toegang en het (race)programma. Toegang tot de pitlane is alleen mogelijk voor deelnemers en hun teammedewerkers (alleen teammedewerkers ouder dan 16 jaar én in het bezit van het juiste toegangsbewijs voor de pitlane krijgen toegang).
Ik heb vragen over tickets voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix
Antwoorden op vragen over tickets voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix of andere vragen over dit evenement zijn te vinden op de FAQ-pagina van de organisatie.
Hoe kan ik tickets kopen voor evenementen? En heb ik altijd een ticket nodig om CM.com Circuit Zandvoort te bezoeken?
CM.com Circuit Zandvoort publiceert bij de meeste evenementen aanvullende bezoekersinformatie (op de betreffende event-pagina), waarbij ook informatie wordt verschaft over tickets en hoe deze aangeschaft kunnen worden. Voor een aantal activiteiten is een toegangsbewijs niet nodig en kunt u vrij het evenemententerrein bezoeken. Houd er rekening mee dat het circuitterrein tijdens de huidige Covid-19 periode alleen toegankelijk is voor genodigden en deelnemers. Individuele bezoekers en groepen zonder uitnodiging kunnen op dit moment helaas geen toegang tot het evenemententerrein krijgen. Raadpleeg de homepage of de kalenderpagina om te zien op welke dagen het circuit gesloten is.
Welke voorwerpen zijn verboden op het terrein van CM.com Circuit Zandvoort?
Het dragen van wapens of andere gevaarlijke voorwerpen is verboden. CM.com Circuit Zandvoort behoudt zich het recht voor de bezitter hiervan te verwijderen van het evenemententerrein of de toegang te weigeren, eventueel in samenwerking met de politie. Het is daarnaast niet toegestaan om onder invloed van alcohol of verdovende middelen te zijn, dan wel te handelen of in het bezit zijn van verdovende middelen. Het beperkt en verantwoord nuttigen van alcohol is toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder, tenzij de bezoeker ook zelf op het circuit gaat rijden. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat bij een groot aantal publieksevenementen een tassencontrole kan plaatsvinden en dat bij veel van deze evenementen het meebrengen van eigen (alcoholische) consumpties niet is toegestaan.
Is een Coronatoegangsbewijs verplicht op CM.com Circuit Zandvoort?
Het Coronatoegangsbewijs is vereist om binnen te komen bij onze horeca locatie Mickey's Bar. Ook tijdens evenementen is het verplicht om het Coronatoegangsbewijs te laten zien.
Zelf rijden
Kan ik zelf racen op het circuit?
Op verschillende dagen in het jaar is het mogelijk om zelf op CM.com Circuit Zandvoort te rijden. Van Race Experiences tot Trackdays en meer. Kijk voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden op deze pagina.
Ik wil met mijn eigen auto op het circuit rijden. Wanneer kan dit?
Op CM.com Circuit Zandvoort zijn er verschillende organisatoren actief die Trackdays en Vrij Rijden dagen organiseren. Een overzicht van deze organisatoren is te vinden op deze pagina. </> Op de kalenderpagina van CM.com Circuit Zandvoort is een overzicht van de verschillende activiteiten te zien.
Ik wil circuit rijden cadeau geven. Kan dit?
Er zijn verschillende aanbieders van Race Experience arrangementen. Vrijwel alle aanbieders geven ook de mogelijkheden om deze arrangementen cadeau te doen. Een overzicht van de verschillende organisatoren is te vinden op deze pagina.
Kan ik meerijden in een F1 auto?
Er zijn op dit moment geen arrangementen beschikbaar waarbij men als passagier kan meerijden in een F1 Two-Seater. Een alternatieve mogelijkheid wordt geboden door Bleekemolens Race Planet waarbij personen met een rijbewijs zelf met een formulewagen (Formule RP1) kunnen rijden.
Hoe kan ik een pitbox reserveren?
Deelnemers en particulieren wordt geadviseerd per e-mail een pitbox te reserveren via de organisator van de betreffende activiteit of via dutymanager@circuitzandvoort.nl.
Business
Ik wil het circuit huren. Kan dit?

Organisatoren en bedrijven kunnen CM.com Circuit Zandvoort afhuren voor het organiseren van verschillende activiteiten. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Ik wil een evenement organiseren op CM.com Circuit Zandvoort, kan dit?

Organisatoren en bedrijven kunnen CM.com Circuit Zandvoort afhuren voor het organiseren van verschillende activiteiten of een evenement. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Wat kan ik allemaal op het circuitterrein organiseren?

Het multifunctionele evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort biedt een ruime mogelijkheid aan te organiseren activiteiten. Een inspiratieoverzicht is te vinden op deze pagina.

Hoe kan voor mijn activiteit ik een pitbox reserveren?

Organisatoren wordt geadviseerd per e-mail een pitbox te reserveren via de accountmanager of via concierge@circuitzandvoort.nl.

Overige
Hoe kan ik media accreditatie aanvragen?

Professionele fotografen, journalisten en andere media vertegenwoordigers kunnen media accreditatie aanvragen via het accreditatie formulier op deze pagina.

De media accreditatie criteria zijn zichtbaar op deze pagina.

Mag ik dronebeelden maken op CM.com Circuit Zandvoort?

Video- en/of foto opnames met drones zijn vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan.

CM.com Circuit Zandvoort behoudt zich het recht om een professionele en erkende partij een uitzonderlijke toestemming te verlenen, mits dit tijdig en schriftelijk is aangevraagd.

Worden er rondleidingen gegeven?

Voor zakelijke groepen van minimaal 12 personen zijn er mogelijkheden voor rondleidingen.

Houd er rekening mee dat tijdens de huidige Covid-19 periode geen rondleidingen worden gegeven.

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik mijn vraag stellen?

Indien uw vraag niet op deze pagina wordt beantwoordt, dan kun u gebruik maken van het contactformulier.

Contact