Ansho Bijlmakers - GP Elite

Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij je helpen?
Info

Kijk hieronder voor het overzicht van de meest gestelde vragen.

Een andere vraag? Mail dan naar info@circuitzandvoort.nl

 

Wanneer is het circuit open? Wat zijn de openingstijden?
CM.com Circuit Zandvoort is bijna dagelijks open van 08.30 tot 17.30. Houd er rekening mee dat het circuitterrein tijdens de huidige Covid-19 periode alleen toegankelijk is voor genodigden en deelnemers. Individuele bezoekers en groepen zonder uitnodiging kunnen op dit moment helaas geen toegang tot het evenemententerrein krijgen. Raadpleeg de homepage of de kalenderpagina om te zien op welke dagen het circuit gesloten is.
Wat is het bezoekadres?
Het bezoekadres van CM.com Circuit Zandvoort is: Burgemeester van Alphenstraat 108 2041 KP Zandvoort Houd er rekening mee dat bij grote evenementen het niet mogelijk is om nabij de hoofdingang te komen. Volg, indien er geen speciaal reisadvies voor dat evenement is opgesteld, in dat geval de signalen Paddock Office (Parking C).
Kan ik zelf racen op het circuit?
Op verschillende dagen in het jaar is het mogelijk om zelf op CM.com Circuit Zandvoort te rijden. Van Race Experiences tot Trackdays en meer. Kijk voor een overzicht van de verschillende mogelijkheden op deze pagina.
Kun je gratis parkeren bij het circuit?
In de basis is gratis parkeren op het terrein van CM.com Circuit Zandvoort niet mogelijk. Voor vrijwel alle dagen geldt "betaald parkeren". Wel is het mogelijk dat een organisator de parkeerkosten voor haar rekening neemt, waardoor deelnemers en genodigden niet zelf een parkeerbewijs dienen aan te schaffen. Dit is echter een besluit wat per organisator kan verschillen.
Is er een parkeerplaats voor personen met beperkte mobiliteit of mindervaliden?
CM.com Circuit Zandvoort wil graag dat alle racefans zich welkom voelen en net zo van het racespektakel kunnen genieten als elke andere bezoeker. Kijk voor een overzicht van de faciliteiten, mogelijkheden en adviezen op deze pagina.
Waar vind ik een plattegrond van het circuit?
Een plattegrond van CM.com Circuit Zandvoort is als JPG-bestand te vinden via deze link.
Heb ik toegang tot een van de Paddocks of de Pitlane?
Of (en wanneer) bezoekers toegang hebben tot de paddock(s), is vaak afhankelijk van het type toegangskaart en het evenement. CM.com Circuit Zandvoort probeert bij de meeste evenementen aanvullende bezoekersinformatie te publiceren (op de betreffende event-pagina), waarbij ook informatie wordt over paddock-toegang. Toegang tot de pitlane is alleen mogelijk voor deelnemers en hun teammedewerkers (alleen teammedewerkers ouder dan 16 jaar én in het bezit van het juiste toegangsbewijs voor de pitlane krijgen toegang).
Is er op het circuit ook een mogelijkheid om wat te eten en/of te drinken?
Op het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort zijn diverse horecalocaties aanwezig. Afhankelijk van het evenement of de activiteit is mogelijk alleen een deel van deze locaties open. Bij reguliere activiteiten is de Mickey's Bar (aan het einde van het pitsgebouw op Paddock 1) vrijwel altijd open. Let op: tijdens de huidige Covid-19-situatie is de Mickey's Bar alleen open op "take-away"-basis en uitsluitend voor deelnemers en hun medewerkers of genodigden.
Kan ik op het circuit pinnen of contactloos betalen?
Bij vrijwel alle horecalocaties op het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort kan met pinpas betaald worden. Een groot deel van deze locaties accepteert ook contactloze betalingen (met mobiele telefoon bijvoorbeeld). Het is helaas niet mogelijk om cash geld te pinnen bij een geldautomaat (ATM). Er is geen ATM aanwezig.
Met wie kan ik contact opnemen als ik iets verloren ben op het circuit?
Gevonden voorwerpen worden meestal door de organisator van de activiteit bewaard of afgegeven bij de receptie van CM.com Circuit Zandvoort. Om te controleren of uw verloren zaken gevonden zijn, kunt u per e-mail contact opnemen met info@circuitzandvoort.nl. Probeer in uw e-mail zo nauwkeurig als mogelijk uw object te omschrijven en vergeet ook niet de datum en het mogelijke verliestijdstip te benoemen.
Zijn honden ook welkom op CM.com Circuit Zandvoort?
Honden (en andere huisdieren) zijn helaas niet toegestaan op CM.com Circuit Zandvoort. Er is een uitzondering bespreekbaar voor geleidehonden, maar dit dient vooraf aangevraagd te worden via info@circuitzandvoort.nl.
Welke voorwerpen zijn verboden op het terrein van CM.com Circuit Zandvoort?
Het dragen van wapens of andere gevaarlijke voorwerpen is verboden. CM.com Circuit Zandvoort behoudt zich het recht voor de bezitter hiervan te verwijderen van het evenemententerrein of de toegang te weigeren, eventueel in samenwerking met de politie. Het is daarnaast niet toegestaan om onder invloed van alcohol of verdovende middelen te zijn, dan wel te handelen of in het bezit zijn van verdovende middelen. Het beperkt en verantwoord nuttigen van alcohol is toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder, tenzij de bezoeker ook zelf op het circuit gaat rijden. Bezoekers dienen er rekening mee te houden dat bij een groot aantal publieksevenementen een tassencontrole kan plaatsvinden en dat bij veel van deze evenementen het meebrengen van eigen (alcoholische) consumpties niet is toegestaan.
Contact