flag NL

Chefkok

Koken is topsport!

Hey chef! Proeven brengt je verder! Als chefkok bij Circuit Zandvoort ben je culinair verantwoordelijk voor verschillende outlets. Je stuurt het keukenteam aan en je gaat volle bak vooruit. Meer weten? Lees dan snel verder.

Een job om je vingers bij af te likken

De hospitality tak van Circuit Zandvoort wordt uitgevoerd door catering organisatie Vermaat. Dit maakt dat Vermaat jouw directe werkgever wordt.

Over

Je bent verantwoordelijk voor de HACCP-richtlijnen en de allergenen en daarnaast regel je de inkoop met eventuele calculaties. Je stuurt het team aan op de werkvloer en schakelt regelmatig met de horecamanager. Kom jij ons op wisselende werktijden (doordeweeks en in het weekend) helpen met het bereiden van de lekkerste gerechten en de vele diners, borrels en partijen? Solliciteer! En kom je bij ons werken? Dan krijg je €250,- startbonus!

Jouw werkplek

Wat een flitsende plek! Onze lounge met uitzicht over de Tarzanbocht heet Bernie’s Bar & Kitchen en onderaan de pitstraat hebben wij Mickey’s, de bar van het circuit. We verzorgen ook de culinaire invulling voor de VIP-lounges, diners, borrels, partijen en toffe publieksevenementen (Historic Grand Prix en natuurlijk de Formule 1). De piek ligt hier tussen maart en oktober, 7 dagen per week, van vroeg in de ochtend tot de late avonduren.

Jouw functie

Op deze locatie kun jij zeker je culinaire ei kwijt. Als chefkok bij Vermaat word je namelijk elke dag uitgedaagd om de gasten een gevarieerd menu voor te schotelen. Met alleen verse kwaliteitsproducten. Een standaard menucyclus is geen optie. Jij verrast de gasten elke dag weer met jouw creativiteit, oog voor detail en kennis van verschillende keukens. Of het nu een broodje, salade, smoothie of warm gerecht betreft, jouw smaak smaakt naar meer.

In jouw rol als chefkok ben je ook verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van het keukenteam. Je weet als geen ander jouw passie voor het vak over te brengen op je collega's. Daarnaast verzorg je de werkroosters, inkoop en enige administratie.

Vermaat academy

Wil je jouw kennis en creativiteit delen én nieuwe inspiratie opdoen? De Vermaat academy biedt veel online trainingen en trainingen via leveranciers, zoals allergenen, menu engineering, warenkennis, drankenkennis, bereidingstechnieken en HACCP. Ook kun je je leermeester diploma bij Vermaat halen. En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij helpen jou op een laagdrempelige manier om deze, eventueel op een andere plek, te vinden. Want 400 horecalocaties, betekent (bijna) 400 keukens en onwijs veel (doorgroei)mogelijkheden.

Jouw ingrediënten

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op mbo-niveau, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar keukenervaring.
  • Je hebt ervaring in het aansturen van een keukenbrigade.
  • Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstijden en weet deze kennis in de praktijk slim in te zetten.
  • Je hebt kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en Veiligheid.
  • Je weet wat er speelt in de wereld van eten en drinken en vertaalt. ontwikkelingen en vernieuwingen graag door naar jouw keuken.
  • Je werkt het liefst met veel vrijheid en eigen inbreng en ideeën (jouw 'persoonlijke touch').

Wil je meer informatie of solliciteren?

Bekijk dan deze vacature op de website van Vermaat:

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners