flag NL
11 - 14 juli 2024

Zandvoort Summer Trophy

Feel the Heat!

De Zandvoort Summer Trophy is dit jaar groter en beter dan ooit tevoren! Acht verschillende raceklassen uit heel Europa maken zich op voor een raceweekend om nooit te vergeten. Naast het racen op de baan zullen er op het circuit verschillende activiteiten te vinden zijn voor echte autoliefhebbers. Kortom een weekend vol adrenaline, spektakel en racegevoel.

Een grid om nooit te vergeten

Geniet op 12 t/m 14 juli van raceklassen die je niet vaak op het circuit zult zien. Klassen zoals formule 4, ADAC Prototypes, Equipe Classic Racing, GB3 en nog veel meer.

Start R2 1 MDH6606 1 1
IMG 3746
ECR 4215 1
Download 1 1

Vrijdag

We knallen van start met de eerste kwalificaties en races. Op deze dag zullen de auto’s gepusht worden tot hun limiet. Geniet deze dag van maar liefst 7 verschillende raceklassen, lekker eten en maak kennis met het gevoel van de racewereld.

Zaterdag

Alle 9 raceklassen komen vandaag in actie. Van spectaculaire oldtimers tot Formula wagens. Deze dag zal bestaan uit kwalificaties, maar voornamelijk races. Zie hoe internationale coureurs het asfalt betreden en de strijd met elkaar aangaan.

Zondag

14 juli is RACEDAY! Deze dag trekken alle raceklassen nog één keer alles uit de kast voor een laatste dag vol adrenaline, spanning en zomerse sferen. Een stralende afsluiting van de Zandvoort Summer Trophy.

Ontwerp zonder titel

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners