flag NL
16 juni 2024 | 09:00 - 21:00

Vredestein Cycling Zandvoort

Ook in 2023 staat Vredestein Cycling Zandvoort weer op het programma. Tijdens deze dag zijn er verschillende onderdelen. De 8 uursrace, 4 uursrace, speciaal voor de jongste jeugd en dit jaar nieuw op het programma. Daarnaast zijn er ook spectaculaire wedstrijden van de NL Gravel series. Waarbij de deelnemers starten op het asfalt maar als snel hun wedstrijd vervolgen op de gravelpaden rondom het circuit.

Fans en familie die meekomen kunnen ook zelf op het circuit fietsen! Voor de start van de 4- en 8 uursrace kunnen zij gratis een rondje doen. Dat kan ook op een gewone fiets en kinderen mogen mee. Let op: het circuit kent een paar pittige klimmetjes!

Circuit Zandvoort is op deze fiets dag vrij toegankelijk voor familie, fans en collega's die zelf niet fietsen. Zo kun je spontaan langskomen om je favoriete team aan te moedigen, leuk te combineren met een bezoek aan Zandvoort en het strand.

Daarnaast kun je het bezoeken van het circuit combineren met een simwedstrijd bij Racesquare. Kom bij met een koel drankje en een lekker hapje in het hart van het circuit: Mickey’s Bar. Vergeet niet om voor je weggaat nog even naar de Circuit Zandvoort Circuit Shop te gaan en hier een leuk aandenken aan je dag te kopen.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners