flag NL
26 maart 2023 | 07:00 - 18:00

Omloop van Zandvoort

Naast hardlopen wordt er op zondag 26 maart 2023 ook gefietst tijdens de Omloop van Zandvoort. De deelnemers rijden een tijdrit over het circuit om vervolgens een tocht door de omgeving langs de bloembollenstreek, de duinen en de bossen rondom Bloemendaal. De fietstocht kan worden gereden over 45 km, 85 km of 120 km en begint en eindigt op CM.com Circuit Zandvoort. Maar liefst 3.500 wielrenners worden er verwacht tijdens dit evenement. De opbrengsten van de donaties van de Omloop van Zandvoort gaan dit jaar naar Stichting ALS Nederland.

Circuit Run C Mcom Circuit Zandvoort 0000 145 A4152

Persbericht van het evenement lezen?

Klik hier!

MEER DAN FIETSEN

Bezoek tijdens dit evenement onze Circuit Shop met onder andere Verstappen merchandise, borrel in Mickey's Bar of race zelf bij sim race centre Racesquare!

Media Kit C Mcom Circuit Zandvoort Essay Produkties Chris Schotanus Auteur 0007 racesquare circuit zandvoort

Racesquare Circuit Zandvoort

ONTPOP JEZELF TOT F1-COUREUR

Stap zelf in een Formule 1-bolide op CM.com Circuit Zandvoort! Racesquare is hét sim race centrum voor jong en oud, gevestigd boven onze pitboxen.


Meer info
CM Com Circuit Zandvoort Mickeys Bar Vermaat 3

Mickey's Bar

Even bijtanken

Voorzie jezelf op tijd van de juiste brandstof. Proef de sfeer bij onze Paddock Bar of verwen jezelf met borrels en bites in Mickey's Bar.

Meer info
Max Verstappen CM.com Circuit Zandvoort Shop Racing Sportiva

Circuit Shop

Scoor Verstappen-merchandise of zet jezelf op poleposition met de nieuwste kleding, helmen en handschoenen voor als je zelf het circuit op gaat!

Meer info

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners