flag NL
29 - 31 maart 2024

DNRT Paasraces

De DNRT Paasraces vormen al vele jaren de aftrap van het raceseizoen in Nederland en zijn een dan ook een groot begrip in de Nederlandse racerij.

De DNRT Paasraces staan in het laatste weekend van maart weer op de planning en zullen bol staan van het autosportspektakel. Spectaculaire club races met o.a. Porsche ls, BMW, Westfields en gemixte velden met veel amateur coureurs die het maximale uit hun zelf gebouwde race auto's halen. Een echt familie evenement die je niet mag missen.

De toegang tot de DNRT Paasraces is gratis: duinen, hoofdtribune en paddock zijn vrij toegankelijk. Toeschouwers die met de auto komen, kunnen voor € 16.50 per voertuig op het parkeerterrein achter de hoofdtribune parkeren.

MEER DAN RACEN

Tijdens dit event kun je borrelen in Mickey's Bar of race zelf bij sim race centre Racesquare!

Media Kit C Mcom Circuit Zandvoort Essay Produkties Chris Schotanus Auteur 0007 racesquare circuit zandvoort

Racesquare Circuit Zandvoort

ONTPOP JEZELF TOT F1-COUREUR

Stap zelf in een Formule 1-bolide op Circuit Zandvoort! Racesquare is hét sim race centrum voor jong en oud, gevestigd boven onze pitboxen.


Meer info
CM Com Circuit Zandvoort Mickeys Bar Vermaat 3

Mickey's Bar

Even bijtanken

Voorzie jezelf op tijd van de juiste brandstof. Proef de sfeer bij onze Paddock Bar of verwen jezelf met borrels en bites in Mickey's Bar.

Meer info
Wandelroute Circuit Zandvoort

Wandelroute

Met de benenwagen

Door de ligging in de duinen is de omgeving van Circuit Zandvoort uitermate geschikt voor een wandeling. Rondom het circuit is een wandelpad waarbij je geniet van zowel de Noord-Hollandse natuur als de racetrack.

Meer info
Paasraces 3
Paasraces 2
Paasraces

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners