flag NL

The Bastard

Official Partner

The Bastard is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische barbecues. Het merk heeft een passie voor kwaliteit en innovatie, en streeft ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden aan haar klanten. De barbecues van The Bastard staan bekend om hun duurzaamheid, uitstekende kookresultaten en veelzijdigheid. Of je nu wilt grillen, roken, bakken, stoven of slow-cooking wilt toepassen, de barbecues van The Bastard bieden tal van mogelijkheden. Het merk heeft een sterke positie opgebouwd als toonaangevende BBQ-specialist en wordt geprezen door zowel professionals als hobbykoks.

Als onderdeel van de samenwerking met Circuit Zandvoort zal The Bastard het circuit voorzien van zijn state-of-the-art barbecues. Deze zullen worden gebruikt om een breed scala aan horeca te faciliteren op het circuit, waaronder zakelijke arrangementen en culinaire ervaringen voor bezoekers van evenementen zoals de Historic Grand Prix 2023.

DSC0975 ARW Dx O Deep PRIME

Circuit sluit partnership met The Bastard voor ultieme BBQ ervaring

The Bastard, het Nederlandse barbecue merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische barbecues, en Circuit Zandvoort hét iconische circuit aan de Noordzeekust, hebben aangekondigd een partnership te sluiten. De samenwerking zal zich richten op het creëren van een unieke en spectaculaire culinaire ervaring voor bezoekers van het circuit.

Lees meer
Red Bull Lounge CM com Circuit Zandvoort Max Verstappen 0006 9

Partnerships

Als partner van het circuit werk je mee aan de toekomst

Vooruitgang vergt teamwork. Daarom werken we bij Circuit Zandvoort graag samen. Strategisch richting de toekomst: wordt voorkeursleverancier, gebruik het circuit als field lab of wordt partner bij een evenement. Uiteraard biedt een partnership vaste voordelen. Samen kijken we welke samenwerking het beste past.

Lees meer

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners