flag NL

Stage Hospitality (BBL of operationeel)

Een stage op topsportniveau

Hey studiebol! Ben jij er klaar voor om vol gas te geven? Kom jouw BBL- of hbo-stage lopen bij Circuit Zandvoort! Gedurende deze stage leer je alles over het zo goed mogelijk laten lopen van de operatie. Van het café tot de VIP-catering: jij zorgt dat het jouw gasten aan niks ontbreekt.

Onvergetelijke ervaring

Circuit Zandvoort biedt jaarlijks een zeer uitgebreide en gevarieerde kalender vol spectaculaire topevenementen en internationale hoogtepunten zoals de Dutch Grand Prix, het ADAC GT Masters weekend en natuurlijk de Historic Grand Prix. Het unieke circuit traject wordt door veel coureurs geroemd vanwege de unieke ligging, de uitdagende bochten en de bijzondere accommodatie. Circuit Zandvoort is ook een unieke locatie voor een diner, event, meeting en productpresentatie. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat zowel de bezoekers als de organisatoren een plezierig bezoek aan onze multifunctionele evenementenlocatie beleven.

Je stagefunctie

Je bent wel klaar met de schoolbanken, maar nog niet uitgeleerd. Je wilt vooral ervaring opdoen in de praktijk op een leuke horecalocatie. Wij vinden het belangrijk dat onze stagiairs écht meewerken. Niet aan de zijlijn staan, maar juist samen met collega's de perfecte eet- en drinkbeleving voor onze gasten neerzetten. Tijdens je stage ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het horeca vak. Zo leer je in jouw stage meer over:

 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!

 • Gastvrijheid. Communicatie is belangrijk en je zorgt dat gasten zich welkom voelen.

 • Kassa werkzaamheden. Je helpt gasten met het afrekenen van hun bon of met hun producten.

 • Sociaal hygiënisch beleid en bijbehorende procedures.

 • Draag- en serveermethodes. Daar worden gasten blij van!

 • Gesprekstechnieken. Je weet gasten goed te adviseren.

Groei

Wij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Samen kijken wij naar wat je wilt leren en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Naast goede begeleiding op jouw stageplek, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties van Vermaat. Met zo’n 400 locaties zijn er genoeg mogelijkheden en kansen om ook na je stage te blijven of na school weer terug te komen.

Je werkplek

Circuit Zandvoort is volop in ontwikkeling. Met het 4,3 kilometer lange Grand Prix Circuit, 28 pitboxen, 2 ruime paddocks, 16 VIP-lounges, een compleet gemoderniseerd media centre, 3 parkeerterreinen en 3 nieuwe circulaire zakelijke evenementen locaties (Dutch Grand Prix, Founders Lounge en Champions Lounge) is Circuit Zandvoort veruit de meest veelzijdige plek aan de Noordzee.

Wat een flitsende plek! Ons restaurant met uitzicht over de Tarzanbocht heet Bernie’s Bar & Kitchen. Daarnaast bevindt zich aan het eind van de pistraat de sfeervolle kroeg Mickey’s Bar. Ook doen we de culinaire invulling voor de VIP-lounges, diners, borrels, partijen en toffe publieksevenementen. De piek ligt tussen maart en oktober en dan vooral in de weekenden. Werktijden zijn flexibel en liggen tussen vroeg in de ochtend en de late avonduren.

Je werkgever

Vermaat is een grote horecawerkgever met meer dan 400 locaties door het land. Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: we verzorgen de horeca binnen verschillende bedrijven. Dit bijvoorbeeld op Schiphol, in musea, in ziekenhuizen, sportcomplexen, dierentuinen en nog veel meer. Eén ding is zeker: al onze horecaconcepten zijn uniek, maatwerk. Standaard is niets voor ons en dat biedt jou meer vrijheid en afwisseling in je werk. Jij bent onze smaakmaker. Bij Vermaat werk en groei je op joúw manier. Sluit je aan bij een club van zo'n 3.000 echte liefhebbers, mensen met passie voor de horeca, gastvrijheid en eten en drinken!

Je neemt mee

 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!

 • Je volgt een horeca gerelateerde BBL opleiding.

 • Je bent flexibel en creatief én hebt echt liefde voor het horecavak

 • Je wilt de kneepjes van het vak leren van onze professionals

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Wij bieden

 • 8% vakantiegeld en 25 dagen vakantiedagen o.b.v. een fulltime diensterband (38 uur p/w).

 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!

 • Een pensioensregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.

 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega’s en de nieuwste foodtrends leert kennen.

 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.

 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

 • Je komt te werken voor één van de grootste horecawerkgevers van Nederland; een uitdagende leerplek met de juiste begeleiding!

 • Omdat je bij ons in dienst bent en werkt, ontvang je ook gewoon een salaris.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Dan zien we jouw CV en motivatie tegemoet. Mail naar Yorick van den Pas via yorick@circuitzandvoort.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners