flag NL

Technisch personeel

Draag bij aan de grootste events van Nederland!

De autosportwereld en evenementen sector hebben iets gemeen: alles draait om snel schakelen en teamwork. Voeg jij je bij ons team?

Onvergetelijke ervaring

ALGEMEEN

Thuisbasis van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is ter uitbreiding van het facilitaire team op zoek naar verschillende technische vakmensen, denk hierbij aan elektriciens, ICT-ers, monteurs, automonteurs en timmermannen. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat zowel de bezoekers als de organisatoren een plezierig en gestroomlijnd bezoek aan onze multifunctionele evenementen locatie beleven.

WAT GA JE DOEN?

Professionaliteit, ervaring, creativiteit en drive zijn de benodigdheden voor de organisatie om van elk event een succes te maken. Ons team van event specialisten organiseert en faciliteert voor (klanten van) Circuit Zandvoort succesvolle race-activiteiten en events, zoals Dutch Grand Prix, Historic Grand Prix, DTM en GT World Challenge Europe, overige sportevenementen, incentives, corporate events en seminars.

VOORBEELDPROFIEL: ELEKTRICIEN

Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van elektrotechnische installatiewerkzaamheden langs het circuit en in onze bedrijfspanden. Je kunt bijvoorbeeld groepen en aardlekschakelaars toevoegen en meterkasten ombouwen. In deze functie wordt je ook breder ingezet, je schakelt met onze installateurs van bijvoorbeeld het CCTV systeem, zonnepanelen of onze airco installaties. En bij events zorg je dat er genoeg stroompunten beschikbaar zijn voor onze klanten. Dit doe je niet alleen, maar bent onderdeel van een onderhoudsteam, met ieder zijn eigen specialisme.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Circuit Zandvoort is volop in ontwikkeling. Met het 4,3 kilometer lange Grand Prix Circuit, 25 pitboxen, 2 ruime paddocks, 15 VIP-ruimtes, een media center, 3 parkeerterreinen en 2 nieuwe circulaire zakelijke evenementen locatie (Dutch Grand Prix Lounge en de Founders Lounge) is Circuit Zandvoort - met haar rijke heritage - veruit de meest veelzijdige plek aan de Noordzee. Je komt te werken in het hart van het circuit.

WAT NEEM JE MEE?

  • Je hebt een MBO-diploma (minimaal niveau 4);
  • Werkervaring in bijvoorbeeld elektrotechniek;
  • Bekendheid met veiligheidsvoorschriften;
  • Je bent flexibel en denkt ten alle tijden in oplossingen;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Zandvoort.

WAT BIEDT CIRCUIT ZANDVOORT JOU?

Bij ons kun je rekenen op een uitdagende positie waarbij je volop ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ontwikkeling. Je komt terecht in een professioneel team, in een dynamische no-nonsense werkomgeving. Geen dag is hetzelfde waardoor je iedere dag weer nieuwe dingen ontdekt en leert. Je bent bereid om in avonden en/ of weekenden te werken (voornamelijk het evenementenseizoen). Deze functie wordt ingevuld op basis van 40 uur per week, in overleg is part time mogelijk. De standplaats is Zandvoort. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

HOE NU VERDER?

Ben je geïnteresseerd in deze mooie functie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag. Mail naar sollicitatie@circuitzandvoort.nl. Ook voor meer informatie over deze vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partners van Circuit Zandvoort

Meer over onze partners